Julegave til ham

Har du svært ved at finde en julegave til ham? Måske fordi han ikke har ønsket sig noget, eller også er du træt af at der altid står sokker og deodorant på ønskesedlen..

Ikke denne gang! I år køber du nemlig den perfekte gave til ham, for vi har samlet alle vores bud på de bedste julegaver til ham. Alle ønskerne kan bruges, selv hvis de ikke lige står på hans ønskeseddel.


Bemærk: Denne side er stadig under opbygning. Vi er snart klar med årets julegaveideer til dig.


ur med sort læderrem fra nordgren

Stilrent ur fra Nordgren

Nordgren laver de smukkeste ure til både mænd og kvinder. Mange af modellerne koster omkring 1299,- kroner. Du får virkelig meget kvalitet for pengene, og et super flot ur.


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


Grillbot er en rigtig herregave

Den helt perfekte gave til manden som elsker at grille, men hader at gøre grillen ren bagefter.

Med en grill-rengørings-robot sætter du bare din grillbot på grillen efter maden er færdig, og venter på at du har en ren grill. Nemmere bliver det ikke. En rigtig gadget!


elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul eller skateboard

Elektriske løbehjul og skateboard er blevet vildt populære i løbet af 2019, og derfor står de også øverst på mange ønskesedler hos både mænd og drenge. Se herunder på det store udvalg af løbehjul m.m..


maskulin læder nøglering i sort læder

Personlig læder nøglering

Design en flot, stilren og maskulin nøglering i læder som vil være en perfekt gave til enhver mand. Det smukke design kan tilpasses til netop den person du køber gave til, så mulighederne er mange.


The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow

Årets perfekte gave til enhver mand, uanset anledningen. De fantastiske bukser er blevet utrolig populære efter at virksomheden var i Løvens Hule, og nu kan du næsten finde “The Perfect Pants” i ethvert herreskab.


Lækkert barbersæt til mænd

Lækkert luksus barbersæt

Går du rundt i Magasin eller Salling kan du ikke undgå at se de flotte barbersæt som er blevet ekstra populære i løbet af 2018. Her ser du et af de lækre og dyre sæt, men de fås i forskellige prisklasser. Denne gave passer til en ægte gentleman.


Et flot bælte

Bælter fås i mange udseender som passer til forskellige typer. En ting er sikkert: Næsten alle mænd går med bælte og vil også sætte pris på et flot bælte i god kvalitet.

Bog: Bendtner – begge sider

Årets julegaveide i 2019 er klart Bendtners nye bog, som er utrolig populær og læses af de fleste. Den vil helt sikkert være et gaveønske højt oppe på de fleste ønskesedler i år.


Bliv barberet med stil

Gammeldags barbering

Skal gaven være en rigtig mandeting? Så giv en gammeldags barbering. Det er en fantastisk dejlig oplevelse. En anderledes og sjov gave som virkelig er oppe i tidens trends.


Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

Den populære Sonos højtaler

Uden tvivl en af de mest populære lydsystemer på det danske marked lige nu og med god grund. SONOS leverer det flotteste og mest stilrene design kombineret med den fedeste lyd. Det er en perfekt gave til ham der elsker at høre musik i alle rum af hjemmet.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.elegant ur gave til ham

Flot og elegant ur i mange designs

Et flot ur eller andet smykke er en all time favorit gave til ham, fordi enhver mand vil have glæde af et nyt flot ur. På siden som er linkes til herunder finder du et bredt udvalg af flotte ure til ham.

Måske tænker du at et ur er en for dyr gave, men man kan faktisk få rigtig lækre ure ned til 600 kroner på gode tilbud.


Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2

Hvis du vil give en oplevelsesgave som i kan dele, så er en ølsmagning oplagt. Der findes forskellige typer alt efter hvor du befinder dig i landet, men denne ølsmagning er meget populær og fås billigt.

Giv et brætspil i gave

Sjovt brætspil

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.


Apple watch

Apple Watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver både mand og kvinde vil blive lykkelig for at modtage.


Kvalitets skægtrimmer

Et flot og velholdt skæg er et must for enhver mand som ikke skraber skægget helt væk.

At få en lækker maskine i god kvalitet vil være en virkelig god gave, fordi de fleste mænd har en alt for billigmaskine som giver et dårligt resultat og generer huden.


Skjorte gave

Lækker skjorte i god kvalitet

Du kan også købe en lækker skjorte til ham. Det er en sikker gave som virker år efter år og altid rammer plet uanset hvad.


premium spiritus gave til ham

God rom, gin eller whiskey

Det er blevet meget populært at give premium spiritus som en gave. Der er noget lækkert over en rom, whiskey eller gin i højeste kvalitet som man kan nyde sammen. Se udvalget på linket herunder.


deo og parfume herre gave

Parfume eller deodorant

En klassiker på ønskesedlen er parfume og deo som også virker år efter år. Det er måske ikke den mest personlige gave, men det er en gave der altid rammer plet.

Smart dansk opfindelse: Karklud holder med magnet

Okay det lyder måske lidt skørt, men seriøst.. tag dig 2 minutter til at se på produkterne fra By Magnet.

De laver nogle vildt smarte produkter som gør livet meget nemmere i både køkken og bad, men også husets andre rum.

Deres produkter egner sig både som gaver til mænd og kvinder.


prøvekør ferrari som gave

Prøvekør en ferrari

Det er vel en drøm for de fleste mænd at køre en ferrari, så her er din mulighed for bogstaveligt talt at give en drøm i gave. Det er billigere end du tror.


sous vide stang til m anden der har alting

Sous vide stick eller kar

Sous Vide er den helt store mad-dilde i 2018. Det  er madlavningsstilen hvor man tilbereder sin mad ved at lade det varme op i et kar med en kontrolleret temperatur.

Blandt mænd er det en utrolig populær madlavningsform.


biograftur som gave

Biograftur for 2

Et gavekort med en biograftur for 2 koster kun 289. Skal gaven være lidt større kan du også købe bio&burger eller de andre oplevelser med biograf.


Grillbot er en rigtig herregave

Den helt perfekte gave til manden som elsker at grille, men hader at gøre grillen ren bagefter.

Med en grill-rengørings-robot sætter du bare din grillbot på grillen efter maden er færdig, og venter på at du har en ren grill. Nemmere bliver det ikke. En rigtig gadget!


sodastream

Sodastream – sodavandsmaskine

Det er med god grund af soda stream er blevet så populært. Du kan nemt lave danskvand på ingen tid, og så har du mulighed for at købe alle slags smage og lave det om til sodavand.

En perfekt gave som egner sig til de fleste anledninger, også som julegave.


Hvad er en god julegave at give til ham?

Start med at undersøge om der er en ønskeseddel at finde inspiration på. Ønskesedler skal ikke virke som bestillingslister, så hvis du bare bruger den til inspiration er det også helt okay.

Hvis du er helt på bar bund og slet ikke har nogle idéer at gå med, kan det være smart at kigge lidt omkring de andre gavelister her på siden. Hvis han eksempelvis er faglært kan du finde en god gave på vores liste med svendegaver som også kan bruges til en der allerede er faglært.

Det kan også være at han har en specifik hobby som du kan bruge til inspiration. Eksempelvis har vi en dedikeret liste med gaver til cykelrytteren eller fodboldspilleren, så tag dig tid til at kigge rundt på de mange forskellige lister som du finder i menuen øverst på siden.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...