Gave til babyshower

Skal du købe en gave til babyshower? Så se med herunder hvor vi gennemgår de bedste babyshower gaver som du kan glæde den kommende mor med.

Det er ikke altid nemt at finde den rette gave, og måske har du ingen idé om hvor du skal starte. Derfor forsøger vi at hjælpe dig til at finde en gave som både passer i dit budget og samtidig gør værten utrolig glad.

Alle gaverne varierer i pris og type, så der er massere af inspiration at hente, uanset hvad du er på udkig efter!

Psst.. Dette er blot ét af mange steder at finde gaveinspiration. Tjek min yndlingssider til babygaver her:

Barnets verden har en god 'gavefinder'
Babytorvet har et enormt udvalg
Abeungen har et stort antal gavelister
Børn i balance har gaver som er lærerige
Gave til babyshower

Milestone Graviditetskort

En unik gave, til at fange de store og små oplevelser ved graviditeten. Giv 30 søde og illustrative kort, som gør graviditeten uforglemmelig. Og det bedste af det hele er at det er lige præcis dig, som har givet denne dejlige gave.


En barselsgave som er perfekt.

Aktivitets legetæppe

Dette flotte legetæppe er den oplagte gave til et babyshower. Det er dog i den dyre ende i forhold til mange af de efterfølgende gaveideer til bebyshower. På linket herunder kan du finde mange forskellige aktivitetstæpper som varierer i prisklasse.


sød bamse til babyshower

Den perfekte bamse

Den perfekte bamse er den perfekte gave. Denne er ekstremt populær og sælges overalt.

Bemærk at den fås i flere forskellige størrelser.


bunny vågelys som gave

Bunny vågelys

Du kan også købe en lille sød kanin, der fungerer som vågelys når babyen skal sove. De er vildt søde og klart en gave som enhver mor vil blive glad for. Det bedste er at den er rigtig billig så du enten kan slippe lidt billigere eller købe en ting mere.


en sød gave

Sød hagesmæk (fås i mange forskellige motiver)

Hvis gaven ikke skal være for dyr, kan du også give denne søde hagesmæk for kun 60 kroner. Der findes mange forskellige typer som alle er søde på hver deres måde. Hvis du ved om barnet bliver en dreng eller pige kan du også finde forskellige slags ud fra kønnet.


HappyHello Kuffert

Giv den geniale HappyHello kuffert, som modtages månedligt med spændende ting til barnet som er mellem 1 og 4 år gammel. Det er en babyshower gave som ingen andre har tænkt på, det er jeg helt sikker på. Og så er det en virkelig flot gave!


en musikuro som gave

Musikuro

Denne musikuro fra Done by deer er desværre lidt i den dyre ende, men uden tvivl en fantastisk gave til et babyshower. På linket herunder kan du også finde andre billigere modeller.


gave til faren

En gave til faren?

Det er lidt synd at det altid er kvinden der får gaver til babyshower, så hvorfor ikke tage en lille ting med til faren også? Han vil uden tvivl synes at det er sjovt at læse den her bog, og så bliver han heller ikke helt overset til det her babyshower.babyshower bog gave

Bogen til den kommende mor

Denne bog er perfekt til kvinden som elsker at læse, og nu har massere af tid til det på grund af graviditeten. Hvorfor ikke presse noget vigtig information ind også? 🙂 Den har fået gode anmeldelser og skulle bestemt være værd at få læst.målestok til barn

Giraf højremåler (eller andet motiv)

Med denne søde giraf-måler kan man altid følge med i barnets højde. Den fås i flere forskellige udgaver og prisklasser. Den på billedet er i god kvalitet og fås i flere flotte farver.Fandt du den gaveide til babyshoweret som du manglede? Det håber vi, og ellers håber vi på at det bliver et godt babyshower alligevel!

Skal manden også have en gave kan du finde en gave til manden der har alt.

Hvad er et babyshower?

Et babyshower er traditionelt set en “fest” som afholdes for den kommende mor af hendes veninder. Det er meget almindeligt at festen kommer som en overraskelse, og særligt fordi traditionen er fra USA forventer kommende mødre i Danmark ikke nødvendigvis at der holdes et babyshower for dem.

Det er dog en tradition som vinder frem og bliver mere populær her hjemme. Det forventes som regel at alle deltagere medbringer en gave til et babyshower, og netop derfor har vi lavet denne liste som skal hjælpe med inspiration.

Selvom et babyshower oftest er en surprise-fest for den gravide kvinde, så er det også muligt at man selv kan afholde festen hvis man ønsker det. Det er altså også være et arrangement som man inviterer andre til.

Det er meget almindeligt at arrangementet kun er for moderen og hendes veninder, så man ser ofte at der ikke er nogle mænd til et babyshower. Der er dog flere som vælger også at tage partnere med, og så virker det selvfølgelig naturligt også at have den kommende far med til festen.

Hvad giver man i gave til en babyshower?

Det virker måske uoverskueligt.. men i virkeligheden er det rigtig nemt at købe en gave til et babyshower. 

Der er nemlig 100 forskellige ting som man mangler at købe når man har et barn på vej, og alle de ting er en gylden mulighed for en rigtig god gave.

Men lad os først tale om nogle af de forskellige “temaer” man kan købe gave inden for:

  • Forkælelse: Der er mange muligheder for at give en gave som kan lede til lidt selvforkælelse. Det kan være lækre badesalte eller forskellige cremer og produkter som kan nydes af den kommende mor.
  • Legetøj: Der er naturligvis mange som køber legetøj som gaver til babyshower, da det er nemt at gå til. Hvis du køber legetøj vil man ofte forsøge at finde noget som barnet vil lege med længe, og ikke vokser fra alt for hurtigt. Derfor er det også meget populært eksempelvis at give en bamse i god kvalitet.
  • Forskellige babyudstyr: Som sagt er der tonsvis af baby-relaterede ting som de fleste forældre mangler når de venter sig. Du kan eventuelt spørge manden om der er nogle specifikke ting som de mangler at købe, og så er det en god mulighed for at købe en gave. Du skal selvfølgelig sikre at han kan holde hemmeligheden, hvis i holder festen som en overraskelse.
  • Babytøj: Hvem kan stå for de helt små størrelser? Babytøj er både sødt og brugbart for den kommende mor. Derfor er det oplagt at købe noget lækkert tøj til det kommende barn, som kan bruges i de første måneder. Det kan være alt fra sokker, til trøjer eller en lille hue.
  • En oplevelse: I kunne også gå sammen i en større gruppe og give et lækkert wellness-ophold så de kommende forældre kan komme på en afslapningstur kort før barnet kommer. Det er en luksus som man ofte glemmer, men vil være kærkomment hvis det er som en gave.

Det ovenstående var blot et par eksempler på en gave til babyshower. Du kan også finde inspiration i den store liste i starten af artiklen.

Giver man babyshower gave til moderen eller barnet?

Folk spørger ofte om man skal give en gave som er henvendt til moderen eller barnet når man køber en gave til baby shower. 

Det er et svært spørgsmål at svare på, fordi svaret vil være individuelt for den enkelte person.

Mit råd vil være at du vurderer situationen. Hvis du er et familiemedlem synes jeg sagtens at du kan give en gave direkte til barnet, som du håber at barnet vil bruge i lang tid.

Er du derimod en veninde giver det måske mere mening for dig at give en lækker gave til moderen som hun kan blive forkælet med.

Man kan også overveje om moderen er type der får taget sig tid til forkælelse, eller om du netop skal give en gave som kan sikre det.

Det er dog oftest nemmere at købe en gave som henvender sig til barnet, fordi mange af de gode gaveideer er ting til barnet. Hvis du har lyst til at give noget til forældrene er der selvfølgelig også mange gode muligheder for det. 

Hvad skal man huske når man planlægger et babyshower?

Det er oftest veninderne som står for at planlægge et babyshower, og har man ikke gjort det før kan det være svært at vide hvor man skal starte. Det er endnu værere hvis der ikke er andre i vennegruppen som har været gravide før, for så er man helt på bar bund.

Vi forsøger dog at give et par tips her, så du huske det vigtigste.

Sjove lege til babyshower

Sjove lege er et must til ethvert babyshower. Hvis du blot prøver at lave en googlesøgning vil du finde en masse traditionelle lege fra USA, som man ofte bruger til et babyshower.

De er lige til at låne fra, og ofte er klassikerne også de bedste. Hvis du vil være lidt original kan du selvfølgelig også selv finde på nogle gode lege.

Mad (alt efter tidspunkt på dagen)

Det er meget almindeligt at man holder et babyshower som en brunch, hvor der spises sent på formiddagen. 

I så fald anbefaler vi at holde sig til en lækker traditionel brunch, men man kan selvfølgelig godt lave nogle boller eller en kage som er formet efter babyrelaterede ting hvis man synes det er sjovt.

Mulighederne er uendelige, men huske at de som planlægger skal sørge for at der er mad. I nogle tilfælde kan man bede gæsterne om at tage noget forskelligt med, men så er det vigtigt at man planlægger og koordinerer.

Husk pynt til babyshower

Det er vigtigt at huske noget pynt som viser at det er et baby shower. Man kan få mange sjove servietter, balloner og guirlander som er farvet eller symboliserer babyshower.

Oftest vil det hele være pink hvis det er en pige, eller blåt hvis det er en dreng. Det skal du selvfølgelig selv bestemme, men det vigtigste er at der bliver festligt og hyggeligt så man får en hyggelig dag.

Hvem betaler for babyshower?

Det er meget almindeligt at det er veninderne som selv betaler for at holde et babyshower. Som regel er der 2 eller 3 som står for planlægningen, og de vil oftest “opkræve” penge fra deltagerne, for pynt og mad.

Det er dog vigtigt at man sørger for at aftale med de inviterede på forhånd, det kan nemlig godt være en træls oplevelse for de deltagere som ikke ved at de skal betale, og pludselig modtager en anmodning på mobilepay til arrangementet.

Dérfor skal du sørge for at få afstemt med deltagerne at i splitter regningen, og måske sæt et loft på hvor mange penge i må bruge.

Gave til babyshower?

Hvilken gave endte du med at købe til dit babyshower?

Vi er meget nysgerrige og vil gerne forbedre vores lister løbende, så du er velkommen til at skrive herunder hvad du endte med at købe, så vi kan bruge din feedback til at gøre vores side bedre.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...