Te julekalender

Skrue op for hyggen i julen 2019 med en dejlig te julekalender. Den perfekte gave til kæresten, konen, din bedstemor eller bare enhver person du holder af som elsker at drikke te.

At drikke te hører til julen, når det er koldt udenfor, og du kan sidde under dynen med en kop varm te, men så er de billige tebreve fra Netto altså ikke nok længere.

Julen fortjener nemlig forkælelse og nydelse, og derfor skal du se på en lækker julekalender med te.

Herunder har vi samlet links til alle de bedste julekalendere du kan købe med te i 2019.


Te julekalender fra Teacup

te julekalender

Denne lækre julekalender indeholder 24 poser løs te. Det er en lækker håndpakket julekalender med en ny smag hver dag i december måned.

Fås for kun 289 her

Billig te julekalender

billig te julekalender

Denne kalender er en del billigere end de andre som du finder i dette indlæg. Den koster nemlig kun 125 kroner og så ser den bare utrolig flot ud på billedet her.

Køb den for bare 125 kroner her

Afventskalender med te

te adventskalender

Hvis du ikke vil give en kalender med 24 forskellige låger kan du også finde lækre en adventskalender med te. De fås både i store og små advents-pakker, og du kan også vælge en med kaffe hvis du foretrækker det.

Køb afventskalender her

Pakkekalender med te, kaffe og chokolade

pakkekalender med te

Hvis du vil gøre lidt ekstra kan du købe denne pakkekalender med te, kaffe og chokolade. Det er godt nok ikke 100% te, men til gengæld er der alt muligt lækkert i pakkerne som helt sikkert vil give en god jul i hjemmet.

Køb pakkekalenderen her

Hvorfor købe en julekalender med te?

En julekalender med te er et sundt alternativ til den klassiske chokoladejulekalender, og så er det også en meget lækker gave at få, da de ofte er blot indpakkede.

Samtidig vil en julekalender med te være med til at skabe bygge hver eneste morgen i december når der tændes for el-kedlen og smages på en ny og lækker slags te.

Andre julegaver

Hvis du alligevel er i gang med at købe årets julekalender kan du også gå i gang med de store gaveindkøb. Vi hjælper dig blandt andet med at finde en julegave til ham eller måske en julegave til hende som ikke har ønsket sig noget i år.

Hvordan er det anderledes end andre julekalendere?

Det bedste ved en te julekalender er at den kombinerer to af de mest hyggelige elementer: Te og Jul. Hvis man er helt vild med hygge i varmen med en god kop te, så bliver det kun hyggeligere med en the julekalender hvor du kan åbne en låge hver dag i december, og starte dagen med en lækker kop te 24 dage i streg.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...