Gave til Cykelentusiasten

gaveide til cykelrytter 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...

Skal du købe gave til cykelentusiast? Vi har samlet en liste med gode gaveideer til cykelrytteren, så din gave med garanti bliver et hit uanset anledningen.

Du finder også fede gaveideer på listen med gaver til fodboldspilleren.

Kig igennem listen.. vi håber du finder det du leder efter!


CYKELHJELM TIL RACEREN

en cykelhjelm som gave

En cykelhjelm er den oplagte gave til cykelrytter, hvis ikke han allerede har en. Personligt er jeg lidt vild med denne model, som i skrivende stund fås til kun 300 kroner.

Se denne model her


CYKELCOMPUTER

garmin cykelcomputer

Cykelcomputere fås i mange forskellige typer, og lige fra 100 kroner til 5000 alt efter hvilken funktionalitet man vil have. Det er en genial gave, og en mulighed for at få opgraderet den gamle cykelcomputer.

Find en cykelcomputer her


MINI-GASPUMPE

cykelpumpe gave til cykkelrytteren

En fuldstændig genial gave, er denne gaspumpe som er lige til at have i lommen. Så pumper du cyklen op på ingen tid, efter en punktering.

Tro det eller ej, men sådan en koster under 130 kroner, og  nye patroner ligger i små 12 kroner.

Læs mere om produktet her


CYKELBRILLER

Cykelbriller som gaveide til cykelentutiast

Jeg ved af erfaring, at der ikke er noget værre end at cykle uden briller om sommeren. Derfor skal du ikke tøve med at købe et par lækre cykelbriller til cykelrytteren.

Find cykelbriller her


ARBEJDSSTATIV

Cykelstativ til cykelrytteren

En rigtig cykelrytter elsker at rengøre og vedligeholde sin cykel. Men det betyder jo ikke at man skal have ondt i ryggen. Derfor er dette stativ en genial gave.

Fås her


LÆKRE CYKELSKO

cykelsko som gave

Kliksko er must, når man cyckler meget. Sådanne sko bliver hurtigt slidt, så måske det var tid til et nyt par?

Se flere flotte modeller her


MINIMALISTISK STATIV

minimalistisk cykelstativ gaveide

Det er næsten svært at forestille sig ud fra dette billede, men sådan et minimalistisk stativ er en genial måde at have sin cykel stående, uden at den skal stå op af væggen.

Se mere her


PRØV BANECYKLING

banecykling som gave

Banecykling er en utrolig sjov oplevelse, som virkelig tester den rutinerede cykelrytter. Alligevel er det overraskende få som rent faktisk har prøvet det, så måske det var en god gave, at give banecykling som en oplevelsesgave?

Koster 749,- her


DE RETTE LYGTER

cykellygter til gave

Hvilken type lygter man vil bruge er meget individuelt, men hvis du har kendskab til hvilken type lygte der mangles, så er det en god gave til en cykelrytter.

Stort udvalg af cykellygter her


MOUNTAINBIKE-KURSUS

kursus i mountainbike

Hvad med en oplevelse for livet? Det må være et kursus i mountainbike på Bornholms outdoorcenter. Man skal selvfølgelig være klar på transporten, men når det er sagt så er der lagt op til en fantastisk oplevelse!

399,- per. person


Se også Svendegaver her


Gave til cykelentusiast

Den rette gave til cykelentutiast er måske ikke helt nem at finde, så derfor har vi samlet en liste over nogle gaveideer som vi mener er perfekte til cyklisten. Hvis man cykler meget er der tonsvis af lækkert udstyr som man kan ønske sig, så mon ikke du også kan finde noget her på siden.

Gode steder at købe en gave til cykelentusiasten:

Gave til cykelrytter

De sidste 5-10 år er det blevet meget moderne at cykle som træning, og derfor er der da også flere og flere som køber sig en lækker racer eller en mountainbike. Husk når du skal købe en gave at der kan være meget stor forskel på det udstyr man bruger når man cykler på racer, og det du bruger på en mountainbike.

Julegave til cykelentusiast og cykelrytter

Gaver kan man heldigvis købe hele året rundt, men også i julen er der godt udstyr at købe. De fleste cykelentusiaster skifter raceren ud med en mountainbike når det bliver vinter. Her er det meget populært med overtræk til sko, vindtætte jakker og varmt cykeltøj. Måske det var det du skulle købe som julegave til cykelentusiasaten?

Avatar for admin

About the Author: admin

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.