Gamer stol – Guide til den rigtige gamer stol

Købet af den rigtige gamer stol er en proces der kræver tid, for at sikre at du ender med den bedste gamer stol. Du kan sagtens købe en billig gamer stol, men det er sjældent det rigtige valg. Hvis du ofrer lidt ekstra, og tager dig tid til at træffe beslutningen, kan det gøre en enorm forskel for din gaming oplevelse.

I denne guide viser vi dig alt lige fra en billig gamer stol til den bedste gamer stol på markedet. Der vil naturligvis også være et godt gamer stol tilbud, men én ting er sikkert: du ender med en helt perfekt stol til gaming. Hvis du kigger lidt rundt på siden vil du også finde spændende gaveideer til mange forskellige anledninger.

Las os se på de forskellige modeller der findes på det danske marked:


PARACUN HUNTER GAMER STOL

For dig der vil have en god stol til en god pris

gamer stol

Denne gamer stol fås til kun 999 kroner som normalpris, og er virkelig en stol hvor du får meget for pengene. Bemærk at stolen har en forholdsvis lav ryg, hvilket betyder at stolen ikke egner sig til høje personer som ikke vil kunne hvile nakken.

Den samme model fås i grøn, hvid, rød og sort. Klik blot herunder og se relaterede produkter.

Læs mere om stolen her

PARACON ROUGE GAMER STOL

For dig der ikke vil gå på kompromis med komfort og kvalitet

rouge gamer stol

Denne lidt dyrere model er en udvidet version af den forrige. Her får du markant mere komfort, og stolen henvender sig mere til den seriøse spiller, hvor gamer stolen har afgørende betydning for spillet. Normalprisen er 1.399 men i skrivende stund fås stolen på tilbud til kun 1.099 kroner.

Stolen fås i hvid, rød, blå, grøn, grå og sort.

Læs om rouge-stolen her

PARACON RANGER GAMER STOL

For dig der vil have den billigste model

Billig gamer stol

Dette er en af de billigste modeller, som du kan få for blot 649 kroner. Du får stadig en fin komfort og en flot stol, men der er ikke kælet for detaljen på samme måde som med de to andre modeller.

Fås i sort, grøn, blå og rød.

Læs om ranger-stolen her

PARACON RANGER PRO

For dig der vil give lidt ekstra for lidt mere

ranger pro stolen

En anden udgave af den tidligere Paracon Ranger stol, denne gang i en lidt dyrere pro-udgave. Her får du en rigtig god stol til en middel-pris. Jeg vil dog anbefale at vælge enden den billige model, eller en af de dyrere modeller.

Fås i blå, grøn, rød og sort.

Læs mere om stolen her

AROZZI ENZO GAMER STOL

For dig der kræver det ypperste fra et anerkendt mærke

gamer stol fra erozzi

En helt fantastisk stol som også koster derefter. Denne model fås normalt til 1.499 hvilket virker dyrt, men er en rigtig fin pris for gamerstol i denne kvalitet. Her får du en gennemtænkt stol som dækker de fleste behov.

Fås i blå, grøn, hvid, orange, rød og sort.

Læs om Arozzi Enzo her

AROZZI MEZZO V2 GAMING STOL

For dig der kræver højeste grad af luksus uanset pris

arozzi gamer stol

Denne elegante gamer stol passer til de fleste rum. Det ergonomiske design sikrer en perfekt spiloplevelse, og du kan tilpasse den på mange fronter. Med en nypris på 2.089 får du bestemt hvad du betaler for, og det er kvalitet.

Fås i farverne sort, blå, rød og hvid.

Læs mere om Aroze Mezzo V2

Arozzi Milano gamerstol

For dig der vil have en god pris uden at gå på kompromis

kvalitets gamer stol

Endnu en stol fra Arozzi hvor du bestemt får kvalitet for pengene. Denne stol kommer til en standard pris på 1.699 hvilket bestemt er fair sammenlignet med de mange funktioner.

Fås i sort, blå, grøn, rød og hvid.

Arozzi Milano fås her

Arozzi Monza gaming chair

For dig der vil sidde blødt med høj komfort

arozzi monza gaming chair

Endnu en klassiker fra Arozzi som fås til 1.499. Stolen er meget postret, særligt på armlænene, så du sidder meget blødt og komfortabelt.

Læs om Arozzi Monza her

Sådan vælger du den bedste gamer stol

Når du skal træffe et valg der koster så mange penge vil du gerne være 100% sikker på at du vælger den bedste gamer stol. Det er selvfølgelig svært, og der er en grund til at der findes så mange forskellige gaming stole på markedet. Hver spiller kræver nemlig forskellige funktioner og kvaliteter som den enkelte stol kan opfylde.

Hvis du tror at man kan svare på hvad der er den “bedste” gamer stol tager du derfor fejl. Det er nemlig meget individuelt. I dette indlæg vil jeg dog forsøge at hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning, ved at sammenligne de mange forskellige stole på markedet. Erfaring viser at det som er den bedste gamer stol for én person ikke nødvendigvis er den bedste for en anden. Lad derfor være med blot at købe den samme stol som dine venner har, de det sjældent vil ramme rigtigt i forhold til dine personlige behov.

Når du køber en gamer stol skal du forholde dig til en række ting først:

  1. Hvilket materiale skal stolen være?
  2. Hvilke funktioner kræver jeg af stolen?
  3. Hvilken farve kunne jeg tænke mig?
  4. Hvor meget vægt skal stolen kunne være?
  5. Hvor meget plads har jeg omkring min stol?

Når du har besluttet hver af de ovenstående ting er du klar til at købe en stol, og så kan du være næsten sikker på at du ender med den bedste gamer stol til netop dine behov.

Casual vs. dedikeret gamer

Når du køber en gaming stol skal du først tænke over om du er en casual eller dedikeret gamer. Hvis du ligesom de fleste blot spiller computer for at have det sjovt, vil du kunne klare dig med en gamerstol til under 1000 kroner. Hvis du derimod er en dedikeret gamer, og sidder foran skærmen mere end 8 timer om dagen, så bør du overveje at investere i en stol som sikrer at du undgår skader fra at sidde dårligt.

I mange af de dyre gamer stole kan du justere næsten alle dele af stolen. Det giver dig både mulighed for at finde din optimale position, men det sikrer også at du kan variere din måde at sidde på, så du ikke får problemer med ryg og nakke. Særligt bør du vælge en stol som er høj nok i rykken til at du kan læne hovedet tilbage, da det gør en stor forskel for komforten.

Er du blot en casual gamer vil du opleve at der findes mange gamer stole til få penge som både ser smarte ud og er gode at sidde i, hvilket ofte er de vigtigste egenskaber for den almindelige gamer.

Gamer stol materialer

Det er en god idé at beslutte sig for et materiale før du begynder at kigge på gamer stol. De to mest anvendte materialer er PU-læder og stof. Du vil se at mange moderne gamer stole er lavet i læder, fordi det er meget behageligt at sidde og samtidig er slidstærkt. Der findes dog også mange fede modeller som er lavet i forskellige slags stof, hvilket også har sine fordele. En stof stol skal ikke vedligeholdes, i modsætning til ægte læder som har godt af at blive behandlet.

Nogle folk sveder også meget når de gamer, og så kan det være problematisk at sidde på en læderstol hvor varmen ikke kan transporteres væk. I det tilfælde vil du få en bedre oplevelse med en gamer stol i stof, som bedre kan transportere varmen væk når du sidder stille i mange timer.

Farver

Sandheden er at mange også køber en gamerstol fordi de synes at det ser fedt ud. Derfor har farven selvfølgelig også en overraskende stor betydning. De fleste vil vælge en farve til deres gamer stol, som matcher med resten af deres udstyr. En af de mest populære farver er rød, som ofte går igen i gamer udstyr.

Personligt er jeg meget glad for at sorte og hvide modeller som er mere stilfulde. Du kan selvfølgelig også få din gaming stol i vilde farver som grøn, blå, orange og gul. Det er helt op til dig hvilken farve du vælge, men hvis du har en kæreste vil hun sikkert sætte pris på at farven er mere neutral.

Forskellen på en dyr og billig gamer stol

Folk spørger ofte: hvad er forskellen på de dyre og billige modeller?

Først og fremmest så varierer kvaliteten af selve materialerne meget. Du vil eksempelvis opleve at en dyr gamer stol har en meget stærkere ramme end en billig. Det betyder også at stolen står markant mere stabilt, når du betaler lidt ekstra. Da delene varierer i kvalitet vil du også opleve at en billig stol begynder at knirke hurtigere end en dyr stol.

Mange billige gamer stole er kun lavet til at kunne bære lidt over 100 kilo, de dyre modeller kan derimod ofte bære op til 200 kilo. Selvom du ikke tænker at have brug for det, vil du opleve at en stol som kan bære flere kilo også holder længere fordi den bliver mindre slidt. Et af de steder hvor der ofte bliver sparret er også på hjulene. Ved en billig gamer stol vil hjulene hurtigt begynde at køre dårligt, i modsætning til en kvalitetsstol som vil holde funktionsdygtigheden meget længere.

Endeligt gør det sig selvfølgelig gældende at de dyre modeller har langt flere funktioner og dele som kan justeres så stolen passer dig helt perfekt. Hvis du køber en billig model kan du derfor godt forvente at siddepositionen er meget statisk.

Gamer stol tilbud

Du bil meget ofte kunne finde et gamer stol tilbud ligesom med så meget andet. Det er dog ofte sådan at det er de medium-dyre modeller som kommer på tilbud frem for de helt gode modeller. Det er ærgerligt hvis du ønsker en af de aller bedste gamer stole, hvor du ikke kan forvente at finde et godt tilbud.

Hvis du er på udgik efter en gamer stol i prisklassen fra 500-1000 kroner vil du kunne spare rigtig mange penge ved at finde en gamer stol på tilbud, da disse modeller ofte er sat helt ned til halv pris. På eksempelvis black friday og cyper monday vil du ofte finde utrolig gode tilbud på gamer stole, som bestemt er værd at vente på.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...