Gaveideer til 18-års fødselsdag

18 års fødselsdag, og det er tid til at købe en 18 års gave.. men hvad skal du købe? Det er svært nok for den der har fødselsdag at finde på ønsker til 18 års fødselsdag, så det er endnu sværere for dig som skal give en gave, at finde på noget sjovt, anderledes og spændende at give i gave.

Herunder tager vi dig igennem en lang række 18 års fødselsdagsgaver som du kan give, eller skrive på din egen ønskeseddel hvis det er dig som skal fejres inden for nærmeste fremtid.

Til en 18 års fødselsdag forventes lidt ekstra fra alle vinkler. Det skal være en fantastisk fødselsdag, og typisk er gaverne også lidt større end normalt, fordi 18-års gaver er noget der huskes, og altid vil have betydning for modtageren.

ur med sort læderrem fra nordgren

Stilrent ur fra Nordgren

Nordgren laver de smukkeste ure til både mænd og kvinder. Mange af modellerne koster omkring 1299,- kroner. Du får virkelig meget kvalitet for pengene, og et super flot ur.


svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse. Det er muligt at prøve på Lillebæltsbroen. Det er en oplagt gave til næsten enhver der elsker natur og flotte oplevelser

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


Giv et brætspil i gave

Sjovt brætspil

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.

cocktail sæt gave

Lækkert cocktail sæt

Et flot og stilet drinksæt som også kommer i en flot kasse.

Det fås for blot 349 kroner, og i skrivende stund er det på tilbud til bare 300 kroner,


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


prøvekør ferrari som gave

Prøvekør en ferrari

Det er vel en drøm for de fleste mænd at køre en ferrari, så her er din mulighed for bogstaveligt talt at give en drøm i gave. Det er billigere end du tror.


festival survival kit

Festival survival kit

Giv et festival survival kit til når festivalsæsonnen går i gang. Det er et must have til ham der elsker at tage på festival.


Bubble Waffle Jern – fed køkken gadget

Denne fede maskine er på mange måneder en mellemting mellem æbleskiver og vafler.

For dig som både elsker madlavning og gadgets er dette den perfekte gave.


Apple watch

Apple Watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver både mand og kvinde vil blive lykkelig for at modtage.


En fantastisk storbyferie for 2

Hvem elsker ikke at blive forkælet med en skøn storbyferie til eksempelvis London, Berlin eller Paris? Det er en skøn gave til enhver anledning.


Giv en tur i et escape-room

Hvis du endnu ikke har prøvet et escape room er du virkelig gået glip af noget.

Du bliver lukket inde i et rum sammen med dine venner, hvor i skal løse en masse gåder for at kommer ud. Også en genial teambuilding øvelse.


Design en personlig citat-plakat

Alle kender nok de populære citat-plakater som hænger i mange danske hjem.

Men vidste du at du kan designe din helt egen plakat, så det bliver ultra personligt?


biograftur som gave

Biograftur for 2

Et gavekort med en biograftur for 2 koster kun 289. Skal gaven være lidt større kan du også købe bio&burger eller de andre oplevelser med biograf.


Flytte hjemmefra kogebog

Du kan give denne eller mange andre spændende kogebøger til studenten som skal flytte hjemmefra.


Google Home topper listerne i år

En af de mest populære gaver i år er Google Home, eller generelt smart devices som gør livet nemmere for danskere i hele landet.

Hvis du ikke allerede kender til Google Home, og de muligheder den giver, så klik herunder.


The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow

Årets perfekte gave til enhver mand, uanset anledningen. De fantastiske bukser er blevet utrolig populære efter at virksomheden var i Løvens Hule, og nu kan du næsten finde “The Perfect Pants” i ethvert herreskab.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul eller skateboard

Elektriske løbehjul og skateboard er blevet vildt populære i løbet af 2019, og derfor står de også øverst på mange ønskesedler hos både mænd og drenge. Se herunder på det store udvalg af løbehjul m.m..

Gaveideer til 18-årige

Det er ikke nemt at købe gaver til børn, men det er endnu sværere at købe gave til de unge. Faktisk er en 18 års fødselsdagsgave måske en af de sværeste gaver at købe, lidt ligesom studentergaven som ofte overlapper med gaven til den 18 årige.

Man finder ikke bare på gode gaveideer til 18 årige, ellers ville du nok ikke have brug for at læse denne artikel.. De fleste som har prøvet at købe gaver uden en ønskeseddel ved hvor svært det kan være, og måske netop derfor giver det mening at søge lidt ekstra hjælp.

Når du nu alligevel selv skal prøve at finde på en god gave til den 17-årige som fylder 18, så tænk over hvor personen er i sit liv, og om det kan give dig nogle indikationer af hvad der kunne vær en god gave.

Hvad giver man i 18-års fødselsdagsgave?

Som 18-årig står man overfor sit første år som “rigtig voksen”. Mange af dem som fylder 18 kommer til at flytte hjemmefra indenfor de kommende år, og derfor er det også oplagt at hjælpe lidt til på den front.

Mange kalder dem “skrub-af gaver”, men vi kalder dem nu bare “hjælp de unge med at flytte hjemmefra-gaver”.

Et godt sted at starte er alt køkkengrejet, som er nødvendigt når man skal til at bo alene. Du kan enten købe et start-sæt i IKEA som indeholder alt man skal bruge, men du kan naturligvis også vælge nogle lidt federe produkter.

Giv en oplevelse som i kan dele og mindes sammen

Hvis du vil have at den 18-årige skal tænke på dig, og mindes jeres tid sammen når de flytter hjemmefra, så er en oplevelsesgave den helt oplagte gave.

Med en oplevelsesgave kan i dele en oplevelse, og mindes den 18-års fødselsdag mange år ude i fremtiden. Man kan eksempelvis tage på Bridgewalking, flyve i faldskærm eller noget lidt mere roligt nede på jorden, hvis du er mere til det.

Kort sagt, så er oplevelsen en sjov gave, fordi i får lov at gøre noget sammen, og det vil være nemt for modtageren at huske at det var dig der gav gaven.

Hvor meget giver man til 18 års fødselsdag?

Hvor meget man giver i gave er selvfølgelig altid op til den enkelte. Hvis man inviteres som venner, og går sammen i en gruppe er det meget almindeligt at give for 50-150 kroner pr. person. Hvis i er 10 personer sammen kan i sagtens finde en vildt fed gave for omkring 1000 kroner.

Hvis i ikke er en gruppe, men du måske skal give en 18 års gave til en af dine nærmeste venner er 200-500 måske et godt beløb at ligge på?

Når det kommer til familier gives der typisk meget større gaver. Forældre, søskende og ikke mindst bedsteforældre giver ofte meget store gaver, fordi en atten års fødselsdag er så speciel og vigtig en dag.

Fandt du gaven til den 18-årige?

Vi håber virkelig at du fandt en perfekt gave til personen som snart fylder 18, og vi håber endnu mere at i får en fastastisk fødselsdagsfejring sammen.

At fylde 18 er en helt unik dag, som virkelig huskes for altid. Derfor er den perfekte 18 års fødselsdagsgave også værd at bruge lidt ekstra tid på 🙂