Julegave til hende

Skal du købe en julegave til hende? Måske er du helt på bar bund og aner ikke hvad du skal købe.. Så er der heldigvis meget hjælp at hente på denne liste hvor vi opremser alle de bedste gaveideer når du skal købe julegaver til hende.

Hvis du også skal købe gave til andre kan du finde julegaveideer til ham på denne liste. Du kan også se vores samlede oversigt over julegaver her.


Her indsættes gaveønsker så snart de er klar


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


Smart dansk opfindelse: Karklud holder med magnet

Okay det lyder måske lidt skørt, men seriøst.. tag dig 2 minutter til at se på produkterne fra By Magnet.

De laver nogle vildt smarte produkter som gør livet meget nemmere i både køkken og bad, men også husets andre rum.

Deres produkter egner sig både som gaver til mænd og kvinder.


læder nøglering som gave

Personlig læder nøglering

Jeg har personligt givet denne gave før til flere i familien og de blev taget så godt imod. Det der gør sådan en gave perfekt er det personlige touch, ved at du selv designer nøgleringen præcis som du synes den passer til personen.


svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse. Det er muligt at prøve på Lillebæltsbroen. Det er en oplagt gave til næsten enhver der elsker natur og flotte oplevelser

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


Giv et brætspil i gave

Sjovt brætspil

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.sodastream

Sodastream – sodavandsmaskine

Det er med god grund af soda stream er blevet så populært. Du kan nemt lave danskvand på ingen tid, og så har du mulighed for at købe alle slags smage og lave det om til sodavand.

En perfekt gave som egner sig til de fleste anledninger, også som julegave.


Hvordan vælger man den rette julegave til hende?

Det kan virke uoverskueligt, og mon ikke vi er mange der har prøver at stå uden en gave kort tid før jul, fordi vi ikke aner hvad vi skal købe.

Det behøver ikke nødvendigvis være umuligt at finde en god gave, du skal bare lade dig inspirere af de mange guides som hjælper dig til at vælge den rette julegave i 2019.

Bed hende om en ønskeliste

Den absolut nemmeste vej til en god gave er simpelthen bare at bede hende om en ønskeliste. På den måde er du sikker på ikke at gå galt i byen med din gave. Problemet er dog at gaven sjældent bliver særlig personlig, og det er også en smule kedeligt bare at købe noget fra listen.

Vi vil dog alligevel anbefale at du bede om en ønskeseddel, så du kan bruge til til inspiration når du går ud og finder den perfekte gave til hende.

Tænk på forkælelse

Mange kvinder vil blive glade for at blive forkælet. Tænk over han hun har aller mest brug for, og giv en gave som går i den retning.

Hvis hun eksempelvis arbejder rigtig hårdt kan du give et spaophold så der bliver tid til at slappe af. Har hun problemer med rygge kan du i stedet give et gavekort til en professionel massør. Der er mange muligheder, men du kan være sikker på at blive populær hvis din gave centrerer sig omkring forkælelse.

Find et fornuftigt prisleje

Jeg vil ikke sig at prisen nødvendigvis spiller en stor rolle, det ved du bedst selv. Men overvej alligevel hvor meget i plejer at give gaver for, og prøv at finde et prisleje hvor du ved at hun blive glad for sin julegave.

Det er lidt ærgerligt hvis hun køber et nyt lækkert ur til dig, og det eneste du har købt er en billig praktisk gave. Så sørg for at tænke tilbage på hvad hun gav dig i gave sidste år, og læg dig op af det rent prismæssigt.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...