Dåbsgaver | Idéer til barnedåbsgaver

Søger du inspiration til dåbsgaver, mangler du gode ideer og kan du bare ikke finde en god gave til barnedåb uden lidt assistance. Så er du helt sikkert havnet det rigtige sted.

Du får et komplet overblik over de nemme, sjove, skæve og populære barnedåbsgaver som du nemt kan købe til dåben eller navngivningen. Vi har også sørger for at alle gaveideerne kommer i forskellige prisklasser så du med garanti kan finde en skøn dåbsgave uanset hvilket budget du arbejder med.

Vi har gennemtjekket alle hjemmesider og fundet det vi synes er de absolut bedste gaveideer til en dåb, og ærlig talt så synes vi selv at det er lykkedes ret godt 🙂

Skulle du alligevel foretrække selv at surfe de forskellige webshops, så får du her links til de steder vi har fundet gode dåbsgaver:

Hos Abeungen har de god inspiration og du får 10% på første ordre. Ved Børn i balance finder du legetøj som er fokuseret på motorik og læring. Legetøjseksperten har et utrolig bredt udvalg. Hvis du besøger Only4kids finder du legetøj til en bredere aldersgruppe. Og når du leder efter ting til de helt små, så er Babyshower det perfekte sted at finde babygaver.

Men lad os nu få set på de mange sjove ideer til dåbsgaver:


KANIN SUTTEKLUD

kanin sutteklud dåbsgave

Suttekluden er en af ting som børn binder sig aller mest til i de første år, og derfor er det også sådan en skøn gave. Du kan finde mange forskellige sutteklude som passer til både drenge og piger eller er fuldstændig neutrale.

Find en sutteklud her

Se anderledes sutteklude her

BOLDBASSIN

sjovt boldbasin

Du kan næsten ikke finde et hjem med en baby uden at der også er et boldbassin fra Misioo, og det er med god grund. Det er et af de skønneste stykker legetøj man kan få til sit barn. Du kan få det i mange forskellige farver og oven i købet selv vælge farve på boldene.

Se de forskellige slags her

DÅBSBESTIK MED/UDEN INDGRAVERING

dåbsbestik gave med indgravering

Det er en utrolig fin dåbsgave at give et sæt indgraveret børnebstik. Vær opmærksom på at det ofte er en gave der gives af forældre eller bedsteforældre, så tjek lige med dem inden du køber denne fine dåbsgave.

Fås fra 325,- kroner.

Se også udvalget her

BABYCYKEL 1+ ÅR

babycykel til barnedåb

Yes, den er god nok. De her fede cykler kan man allerede køre på fra 1 år og op. Det kaldes en babycykel og er en helt genial gave til barnedåben. Du falder først helt ned af stolen når du opdager at de kun koster lige over 400 kroner, så det er klart den oplagte gave.

Fås for kun 436,- her

INDGRAVERET ARMBÅND

indgraveret armbånd til baby

Giv et smukt armbånd med en plade som er lavet til indgravering. Du kan få lavet indgraveringen direkte på webshoppen og få det leveret indenfor kort tid. Armbånden koster kun 250 kroner uden gravering.

Bestil armbåndet her

LEGO DUPLO

barnets første lego duplo

Dåben er lige tidlig nok til at lege med LEGO Duplo, men det er helt almindeligt at give i gave alligevel. Der går nemlig ikke alt for lang tid fra dåben til at barnet begynder at vise interesse for legetøj som Duplo, og så er det skønt som forældre at legetøjet allerede er der.

Find LEGO Duplo legetøj her

BABYGYNGE I TRÆ

trægynge til baby

denne gynge er i utrolig høj kvalitet og passer til de helt små som netop er blevet døbt. Barnet træner sin balance og får en god fornemmelse af bevægelse. En virkelig flot gave for kun 359 kroner.

Se mere om gyngen her

HOPPEKANIN

hoppekanin

Om det er en kanin eller et andet dyr er ikke vigtigt, men faktum er at disse hoppekaniner er utrolig sjove for børn og virkelig en god måde at træne motorikken. De ligger i prisklassen omkring 300 kroner.

Køb en hoppekanin her

OBS. DENNE SIDE ER STADIG UNDER OPBYGNING, OG DERFOR ER DER ENDNU IKKE FLERE IDEER END DE VIST OVENFOR.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...