Dåbsgave til dreng

Skal du købe en dåbsgave til en dreng i forbindelse med en kommende barnedåb? Få inspiration til en personlig dåbsgave som vil glæde både forældre og barn. Du kan også se vores liste med barnedåbsgaver eller blive her på listen hvor vi fokuserer på dåbsgaver til drenge. I relation til børnegaver kan du også se vores liste med skønne gaver til babyshower.

For at give dig det bedste udgangspunkt for en perfekt gave har vi været igennem en lang række webshops og fundet de bedste gaver til dåb og navngivning.

Hvis du hellere selv vil ud og lede, kan du se herunder hvilke steder vi har fundet gaver til dåb:

Abeungen er en fantastisk side med utrolig meget inspiration som oven i købet giver dig 10% på første ordre. Skal du bruge en gave netop til de mindste kan du kigge forbi webshoppen Babyshower som har et godt udvalg til de mindste. Ved Børn i balance fås legetøj med fokus på læring. Legetøjseksperten har det helt store udvalg af legetøj og hos Only4kids finder du legetøj til en bredaldersgruppe.

Men hvis du stadig læser med synes jeg vil skal se på alle de sjove gaveideer til en dreng der skal døbes eller navngives.


DRENGE BABYCYKEL

babycykel til barnedåb

Den mest oplagte gave til drengen er en babycykel. Man kan køre på dem fra man blot er ét år gammel, og så fås de i flere seje farver. Jeg kan ikke forestille mig noget federe for en 1-årig knægt med fart på.

Køb til kun 436,-

TRÆTOG MED KLODSER

trætog

Dette er en virkelig lækker gave til kun 229 kroner. Du vælger selv om toget skal være i pink eller blå, begge dele fungerer til både drenge og piger.

Find toget her

DÅBSBESTIK TIL DRENG

dåbsbestik til en dreng

Dette er måske en af de mest populære dåbsgaver i 2019, en klassiker sm har eksisteret i flere hundrede år men aldrig er gået af mode. Du kan finde dåbsbestik til en dreng i mange forskellige designs og fra forskellige mærker.

Fås fra 325,- kroner.

Tjek eventuelt priserne her

BARNETS FØRSTE LEGO DUPLO

duplo

Selvom man ikke helt er klar til at lege med Duplo ved dåbsalderen, så er det alligevel en skøn gave at give. Der går ikke lang tid efter dåben før barnet kan begynde at have glæde af Duplo, og så kan man have glæde af det helt op til 3 års alderen.

Find LEGO Duplo legetøj her

SUTTEKLUD TIL DRENGEN

sutteklud til dreng

Du kan købe så mange skønne sutteklude. Her på billedet ser du en med en løve, men de fås i alle typer, og børn bliver simpelthen så glade for dem at de ikke vil sove med andet. Prøv at udforske det store udvalg og find en der passer helt perfekt.

Se de forskellige sutteklude her

Se andre typer sutteklude

BOLDBASSIN TIL LEG

sjovt boldbassin som gave

Et af mine bedste minder som barn var at lege i store boldbassin, men den gang var det kun noget man gjorde i et legeland. Nu kan du få boldbassin hjem til børnene med denne skønne gave, som desuden fås i alle farver man kan forestille sig.

Køb det her

BLÅ GÅVOGN MED KLODSER

blå gåvogn

En vildt sød gåvogn som indbyder til massere af leg og læring for børn der er ved at lære at gå. Vognen er sjov at lege med i mange år, hvilket gør det til en virkelig god gave.

Køb den for kun 479,- kroner

OBS. DENNE SIDE ER STADIG UNDER OPBYGNING, OG DERFOR ER DER ENDNU IKKE FLERE IDEER END DE VIST OVENFOR.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...