Studentergaver

Mangler du inspiration til at købe en studentergave? Det er ikke nemt at finde på gaver til studenten, særligt hvis du ikke har nogen ønskeseddel at gå ud fra.

Herunder præsenterer vi dig for de mest populære gaveønsker blandt studerende, og giver dig en lang liste over ønsker til et studentergilde. Vi håber inderligt at du finder dine studentergaver her på listen.

Som foråret trænger ind over Danmark, og sommeren nærmer sig kan vi alle se frem til at gaderne bliver fyldt med unge og lykkelige studenter, som fester og nyder at de har færdiggjort gymnasiet.

Det eneste der mangler er den perfekte studentergave til studentergildet. Derfor hjælper vi dig med inspiration til studentergaver herunder. Listen er både for dig som skal købe en gave til en student eller studine, men det er også til de unge mennesker som måske ikke helt ved hvad de skal sætte på ønskesedlen.

Studentergaver som passer til de fleste

Herunder finder du forskellige gaveideer som passer til de fleste studenter. Hvis du kigger længere nede i artiklen finder du også mere specifikke kategorier.

Eksempelvis finder du en liste med gaver den studenten som skal ud og rejse, eller måske studenten som skal flytte hjemmefra efter sommerferien.

Citatplakat med Studenten, eller måske en anden relevant version

De fede citatplakater fås med mange forskellige motiver. Du kan eksempelvis også vælge “cykelrytteren”, hvis du skal give gave til en cykelrytter.


studentergave hoptimist med hue

Studenter hoptimist i alle versioner

Hoptimisten er den perfekte studentergave, nu hvor den fås i denne flotte udgave hvor der er specialdesignet en hue til hoptimisten.

Husk at sætte dig ind i hvilken uddannelse den studerende har færdiggjort. Der er ikke noget værre end at møde op med den forkerte farve hue 

Du kan finde Studenter Hoptimister hos Kids-world


ur med sort læderrem fra nordgren

Stilrent ur fra Nordgren

Nordgren laver de smukkeste ure til både mænd og kvinder. Mange af modellerne koster omkring 1299,- kroner. Du får virkelig meget kvalitet for pengene, og et super flot ur.


tandemspring svendegave

Tandemspring

Tør du give en gave som måske er grænseoverskridende for nogen? Det tager sku mod både at turde springe tandemspring men også at give det som gave. Det vil uden tvivl være festens vildeste gave.


Apple watch

Apple Watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver både mand og kvinde vil blive lykkelig for at modtage.


Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

Den populære Sonos højtaler

Uden tvivl en af de mest populære lydsystemer på det danske marked lige nu og med god grund. SONOS leverer det flotteste og mest stilrene design kombineret med den fedeste lyd. Det er en perfekt gave til ham der elsker at høre musik i alle rum af hjemmet.


sodastream

Sodastream – sodavandsmaskine

Det er med god grund af soda stream er blevet så populært. Du kan nemt lave danskvand på ingen tid, og så har du mulighed for at købe alle slags smage og lave det om til sodavand.

En perfekt gave som egner sig til de fleste anledninger, også som julegave.


Giv et brætspil i gave

Sjovt brætspil

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.


Personlige studentergaver

Her finder du et udvalg af personlige studentergaver som du kan give hvis du vil undgå at gaven bliver for materialistisk, men i stedet siger noget om den person du giver den til, eller måske kan blive et mindre om studentergildet, og de mennesker som var der til at fejre den store dag.

Det føles altid rart at give en gave som virkelig er personlig, og lader modtagen vide at du har tænkt over hvad du giver, og hvordan det passer til lige netop den person som modtager gaven.

læder nøglering som gave

Personlig læder nøglering

Jeg har personligt givet denne gave før til flere i familien og de blev taget så godt imod. Det der gør sådan en gave perfekt er det personlige touch, ved at du selv designer nøgleringen præcis som du synes den passer til personen.


The Scrubba Bærbar vaskemaskine

Unik Student skulptur (eksisterer kun i 99 eksemplarer)

Denne helt unikke skulptur er lavet af kunstneren Palle Mernild, og er kun produceret i 99 eksemplarer. Det er en helt unik studentergave, som vil være et minde for evigt.


Design en personlig citat-plakat

Alle kender nok de populære citat-plakater som hænger i mange danske hjem.

Men vidste du at du kan designe din helt egen plakat, så det bliver ultra personligt?


Gaver til studenten som skal ud og rejse

Hvis du allerede ved på forhånd at den studerende skal ud og rejse efter studentergildet, så er det oplagt at give en god gave som kan hjælpe de unge mennesker godt på vej, når de skal ud og se verden.

Her finder du alle vores gaveideer til studenten som skal ud og rejse.

Vandrerygsæk i højeste kvalitet

Hvis man skal jorden rundt som ung lige efter sit studentergilde, så er den rigtige rygsæk fuldstændig afgørende.

Det dummeste man kan gøre er at tage afsted med en stor kuffert. Vandrerygsækken er det rigtige valg, og herunder finder du det fedeste udvalg.


The Scrubba Bærbar vaskemaskine

Smart “vaskemaskine” til den unge rejsende

De som har prøvet at rejse jorden rundt med en rygsæk ved hvor lidt tøj man rent faktisk kan have med. Hvis du har 2 forskellige t-shirts er du heldig.

Derfor er denne gadget vildt smart, da den lader dig vaske dit tøj hurtigt og nemt mens du er ude og rejse.


Forskelligt rejseudstyr

Hvis du ved at studenten skal ud og rejse efter sommerferien er det oplagt med noget rejseudstyr.

På linket herunder finder du en masse forskelligt rejsegear som kan være relevant.


skrabekort

Skrabe kort til den rejsende

Skrabe kortet er en god gave til næsten enhver anledning. Alle der elsker at rejse vil synes at det er sjovt at kunne skrabe hele verden i takt med at hvert land besøges. Denne nye udgave er meget mere detaljeret og flottere end de tidligere udgaver.


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


Pasholder

Pasholder til sikker rejse

Smart og praktisk pasholder som gør det muligt at samle alle de nødvendige dokumenter, penge og kort som er vigtige at holde samlet under en rejse.


Sovepose til den rejsende unge

Sovepose til rejsen

Køb en smart sovepose i høj kvalitet til den uge som skal ud og rejse.

Vær opmærksom på at de gode modeller kan foldes sammen så de fylder næsten ingen ting.


festival survival kit

Festival survival kit

Giv et festival survival kit til når festivalsæsonnen går i gang. Det er et must have til ham der elsker at tage på festival.


Oplevelsesgaver til studenten

Oplevelsesgaver er en fantastisk type gave til studenten som ikke rigtig har ønsket sig noget, eller måske bare ikke har nogle gode ønsker på listen.

Det fantastiske med oplevelsesgaver er at de kan blive meget personlige, hvis du køber noget som viser at du kender personen. Samtidig er det rigtig let at købe en oplevelsesgave, og du kan få gavekortet tilsendt i en flot og indbydende gaveboks.

svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse. Det er muligt at prøve på Lillebæltsbroen. Det er en oplagt gave til næsten enhver der elsker natur og flotte oplevelser

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.bodyflight oplevelsesgave

Bodyflight i Vindtunnel

Denne vilde oplevelse kan ikke sammenlignes med andet. København er det eneste sted i Danmark hvor du kan prøve en vindtunnel.

Oplevelsen kan købes fra kun 445,- kroner.


prøvekør ferrari som gave

Prøvekør en ferrari

Det er vel en drøm for de fleste mænd at køre en ferrari, så her er din mulighed for bogstaveligt talt at give en drøm i gave. Det er billigere end du tror.


Giv en tur i et escape-room

Hvis du endnu ikke har prøvet et escape room er du virkelig gået glip af noget.

Du bliver lukket inde i et rum sammen med dine venner, hvor i skal løse en masse gåder for at kommer ud. Også en genial teambuilding øvelse.


Gaver til studenten som skal flytte hjemmefra

Skal du købe en studentergave til en person som står overfor at skulle flytte hjemmefra lige om lidt? Så finder du de rigtige gaver her, hvor vi sætter fokus på gode gaver til studenten som skal flytte hjemmefra.

Montana møbler som gave

Kvalitetsmøbler fra Montana til den kvalitetsbevidste student

Montana er et fantastisk mærke til indretning. Når du får en Montana-reol holder den hele livet, og kan være en gave som følger studenten år efter år.


Flytte hjemmefra kogebog

Du kan give denne eller mange andre spændende kogebøger til studenten som skal flytte hjemmefra.


Montana trådreol

Montana trådreol

Denne klassiske og lækre trådreol vil være en perfekt start på indretningen for den kvalitetsbevidste student.


Hvad kan man give i gave til studenter?

Der er intet som studentertiden, en tid med frihed, lykke og glæde over at skulle ud og se hele verden. Eller måske direkte ind på drømmeuddannelsen lige efter sommeferien.

I tråd med at blive student følger det fantasiske studentergilde, og det er her du kommer ind i billedet. Du har nemlig en gave med til den glade studine eller student.

Studentergaven er din mulighed for at give noget som virkelig betyder noget, og som sender et signal om det liv der skal leves efter gymnasietiden.

Mange vælger at give en gave som de har en personlig relation til, eller som er med til at sende studenten godt ud i verden. Uanset hvad, kan du være sikker på at studentergaven er noget der bliver husket hos studenten når man ser tilbage.

Gør det let at rejse og se verden

Rigtig mange studenter drømmer om at se verden efter gymnasiet er overstået. Nogen vælger at arbejde et halvt år, og så spare penge på til en rejse. Andre har sparet op under studietiden, og tager afsted med det samme til et år med oplevelser.

Når du giver en gave, kan du enten give en hjælpende hånd til studenten som vil ud og rejse, men du kan også give en gave som er nyttig eller sjov at have med når man skal ud og rejse.

Det kan være lækkert rejseudstyr, en backpacker rygsæk eller måske en powerbank så strømmen holder på hele turen.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...