Gave til Cykelentusiasten

Skal du købe gave til cykelentusiast? Vi har samlet en liste med gode gaveideer til cykelrytteren, så din gave med garanti bliver et hit uanset anledningen.

Du finder også fede gaveideer på listen med gaver til fodboldspilleren.

Kig igennem listen.. vi håber du finder det du leder efter!


en cykelhjelm som gave

Cykelhjelm til racer eller mountainbike

Cykelhjelm er den oplagte gave til cykelrytter, hvis ikke han allerede har en. Personligt er jeg lidt vild med denne model, som i skrivende stund fås til kun 300 kroner.


garmin cykelcomputer

Cykelcomputer

Cykelcomputere fås i mange forskellige typer, og lige fra 100 kroner til 5000 alt efter hvilken funktionalitet man vil have. Det er en genial gave, og en mulighed for at få opgraderet den gamle cykelcomputer.


cykelpumpe gave til cykkelrytteren

Mini gaspumpe til cyklen

En fuldstændig genial gave, er denne gaspumpe som er lige til at have i lommen. Så pumper du cyklen op på ingen tid, efter en punktering.

Tro det eller ej, men sådan en koster under 130 kroner, og  nye patroner ligger i små 12 kroner.


Smart cykeltræner til cykling i hjemmet

Med denne smarte anordning kan man montere sin egen racercykel og bruge den indendørs til at træne i løbet af vinteren hvor vejret ikke er til at cykle udenfor.


Cykelbriller som gaveide til cykelentutiast

Cykelbriller

Jeg ved af erfaring, at der ikke er noget værre end at cykle uden briller om sommeren. Derfor skal du ikke tøve med at købe et par lækre cykelbriller til cykelrytteren.


Smart cykelcover til transport i regnvejr og meget mere

Disse seje cykelcovers beskytter cyklen under transport. De fås i mange flotte designs, som kan passe til enhver anledning. Generelt er de lavet i nogle vilde designs, men du kan også finde mere simple udgaver end denne.


Cykelstativ til cykelrytteren

Praktisk arbejdsstativ

En rigtig cykelrytter elsker at rengøre og vedligeholde sin cykel. Men det betyder jo ikke at man skal have ondt i ryggen. Derfor er dette stativ en genial gave.


cykelsko som gave

Lækre cykelsko

Kliksko er must, når man cyckler meget. Sådanne sko bliver hurtigt slidt, så måske det var tid til et nyt par?


minimalistisk cykelstativ gaveide

Minimalistisk stativ til cyklen

Det er næsten svært at forestille sig ud fra dette billede, men sådan et minimalistisk stativ er en genial måde at have sin cykel stående, uden at den skal stå op af væggen.


banecykling som gave

Prøv banecykling

Banecykling er en utrolig sjov oplevelse, som virkelig tester den rutinerede cykelrytter. Alligevel er det overraskende få som rent faktisk har prøvet det, så måske det var en god gave, at give banecykling som en oplevelsesgave?


cykellygter til gave

De rette cykellygter

Hvilken type lygter man vil bruge er meget individuelt, men hvis du har kendskab til hvilken type lygte der mangles, så er det en god gave til en cykelrytter.


kursus i mountainbike

Mountainbike kursus

Hvad med en oplevelse for livet? Det må være et kursus i mountainbike på Bornholms outdoorcenter. Man skal selvfølgelig være klar på transporten, men når det er sagt så er der lagt op til en fantastisk oplevelse!


Se også Svendegaver her


Gave til cykelentusiast

Den rette gave til cykelentutiast er måske ikke helt nem at finde, så derfor har vi samlet en liste over nogle gaveideer som vi mener er perfekte til cyklisten. Hvis man cykler meget er der tonsvis af lækkert udstyr som man kan ønske sig, så mon ikke du også kan finde noget her på siden.

Gode steder at købe en gave til cykelentusiasten:

Gave til cykelrytter

De sidste 5-10 år er det blevet meget moderne at cykle som træning, og derfor er der da også flere og flere som køber sig en lækker racer eller en mountainbike. Husk når du skal købe en gave at der kan være meget stor forskel på det udstyr man bruger når man cykler på racer, og det du bruger på en mountainbike.

Julegave til cykelentusiast og cykelrytter

Gaver kan man heldigvis købe hele året rundt, men også i julen er der godt udstyr at købe. De fleste cykelentusiaster skifter raceren ud med en mountainbike når det bliver vinter. Her er det meget populært med overtræk til sko, vindtætte jakker og varmt cykeltøj. Måske det var det du skulle købe som julegave til cykelentusiasaten?


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...