Gamer bord

Skal du købe et gamer bord, eller give et bord til gaming i gave? Så læs med i guiden herunder.

Herunder finder du alle de bedste gamerborde, uanset om du søger den højeste kvalitet, mest for pengene eller et helt specifikt bord. Leder du efter en gave kan du finde gaver til ham på denne liste.

Et gaming bord er det helt nye lige nu, og med god grund. Det er nemlig vildt fedt at kunne lave det helt store setup til sin gaming, som alt sammen centrerer sig omkring det rette gamerbord. Det er selvfølgelig også vigtigt at have den rigtige gamer stol, hvis du vil opnå en komplet og kompromisløs gamer oplevelse.

Vi sørger også for at rådgive dig til det bord der er rigtigt for dig.

5 punkter du skal være opmærksom på når du vælger et gaming bord

Hvilke spil skal du kunne spille? 

Det er langt fra lige gyldigt hvilke spil du går op i. Hvis du eksempelvis spiller mange bilspil vil du have brug for at kunne montere rat og pedaler på dit bord, hvor eksempelvis MOBA spil kræver meget mindre.

Hor meget plads har du omkring bordets position?

For at være sikker på at dit nye bord rent faktisk kan komme ind af døren og stå på den planlagte plads, anbefaler vi at du måler op. Både pladsen hvor gamerbordet skal stå, men også opgang/indgang hvis du skal kunne bære bordet ind i en lejlighed.

Har du behov for opbevaring?

De fleste gaming borde har ikke indbygget opbevaringsplads, men for nogle er det nødvendigt at have skuffer og andet under bordet. Overvej derfor dine behov for opbevaringsplads forud for købet.

Hvilket udstyr bruger du, og hvad kræver det af plads?

Det er meget unikt for hver person, om man kan lide at hvilke armene på bordet eller ikke. Derfor er det vigtigt at du tænker over hvor meget udstyr der skal stå på bordet, så du får købt et bord med tilpas dybde til at rumme alle tingene.

Hvor længe vil du gerne have at dit nye bord skal holde?

Særligt for køb af gamerbord er det helt sikkert at kvalitet og pris hænger sammen. Derfor skal du være klar over at du ikke får et bord som holder længe, hvis du ikke vil betale for det. Hvis du har det fint med at skifte bord om 2 år, kan du sagtens købe noget billigt, men ellers bør du investere i et bord af ordentlig kvalitet.

Hvis du følger de 5 ovenstående punkter bør du kunne vælge det helt rigtige bord. Herunder kan du se hvilke borde vi anbefaler:

L33T gaming v2 bord

L33T-Gaming Tournament V2 Gamer bord

Vi anbefaler denne model fordi du får næsten alle features man kan ønske sig til en rigtig god pris.

Med denne NYHED får du et bord til kun 1.199,- som er spækket med de fedeste features.

I flæng kan nævnes:

 1. Indbygget krog til headset
 2. Indbygget kopholder
 3. Smart kabelstyring under bordet
 4. Fedt design i stærk konsturktion
 5. Indbygget LED belysning
 6. Og meget mere…

Du finder bordet her, men skynd dig, mens det stadig er på lager:


gaming bord

Nordic gaming bord

Her får du mest kvalitet til den billigste pris.

Denne model fra Nordic Gaming står altid øverst på listen, og det er med god grund. Du får et vildt fedt gamer bord i høj kvalitet til lige omkring 1.300 kroner. Det er næsten for godt, og så har bordet oven i købet en lang række ekstra features som du kan læse om på forhandlerens hjemmeside.


dt gaming bord

DT GAMING BORD

Et virkelig lækkert bord i rigtig fedt design. Du får en meget dyb og rummelig PVC behandlet bordplade som efterlader rigeligt plads til dit udstyr. Samtidig er overfladen utrolig nem at gøre rent. Bordet er specialdesignet til gameren, hvilket også ses ved den indbyggede krog under bordet til at hænge dit headset når du ikke bruger det.

Alt i alt et utrolig fedt bord hvor du får meget for pengene. Normalprisen er kun 1.189 men det er ofte på tilbud til 989 kroner. Så får du virkelig meget gamerbord for under 1.000 kroner. Kig efter denne model hvis du er på udkig efter et godt gamer bord tilbud.


Sort og rødt gamerbord fra Arizzo

AROZZI ARENA GAMER BORD – SORT/RØD

Denne model er uden tvivl et af de mest populære gamer borde du kan få, med god grund. Hele bordet er dækket af en musemåtte, som er vandafvisende, i tilfælde af at du spilder mens du spiller computer ved bordet.

Bordet udmærker sig ved at være stilrent i sit design, og så er det meget funktionelt til prisen, hvor du får mulighed for at gemme kabler væk under bordet.

Fås også i en model med grøn, blåt eller hvidt stel. Kan også findes med helt sort overflade.

Se en video om gamer bordet her:


Komplet gaming sæt

KOMPLET GAMING PAKKE

Jeg forstår stadig ikke hvordan det her kan lade sig gøre.. Men du kan altså få hele den pakke du ser på billedet til under 3.000 kroner. Det er helt vanvittigt.

I denne gamerpakke får du et gamerbord af højeste kvalitet, en kompromisløs stol og selvfølgelig mus, tastatur, headset og musemåtte så du er klar til at gå lige på hardcore gaming fra dag 1.


L33T bord til gaming

L33T GAMER BORD

En anden virkelig fed model er L33T gamer bordet. Det er 1227 cm bredt, 680 cm dybt og 760 dm højt. Med dette gamer skrivebord får du den bedst mulige kabel-håndtering, og så er bordet nærmest designet til et blæret setup!


Arozzi Arena Leggero Gaming Desk - Red

Arozzi Arena Leggero gaming desk – Rød (Fås også i sort og hvid)

Denne model fra Arozzi er helt ny, og endnu et fantastisk bud på et gamerbord i god kvalitet. Med dette bord får du plads til alt gamergrej, både mus, tastatur og 2 gamingskærme. Hele bordet er naturligvis én stor musemåtte!

På trods af at denne model er utrolig populær, så er det også en af de mere kedelige modeller hvor der ikke er kræset så meget for detaljerne.

Se produktvideoen her:


Hvorfor skal jeg købe et gamer bord?

Et gamer bord ser selvfølgelig vildt godt ud, men det skal også være en del mere end bare “fedt”, før man betaler så mange penge for det. Et gamerbord skal være optimeret sådan at det forbedrer din gamer-oplevelse markant.

Du skal føle at det er sjovere eller bedre at game når du sidder bag bordet, ellers er der ingen grund til at købe det.

Et gamer bord er nok mest for den dedikerede gamer, som virkelig vil have en fed hule at game i, så overvej hvor vigtigt dit miljø er for dig, før du investerer i bordet.

Hvis du læser igennem denne guide vil du også se at der findes mange forskellige borde, som hver især byder på forskellige fordele. Tag dig god tid til at vælge det rigtige bord.

Et gaming bords funktionaliteter

Du tænker måske: hvad er det så et gamerbord kan gøre for at hjælpe mig? Der er heldigvis mange forskellige funktioner som du bliver rigtig glad for. Det varierer fra bord til bord hvilke funktioner du får med, men her er nogle af de funktioner du vil blive glad for:

 • Hæve/sænke: Det er virkelig vigtigt at du kan justere dit bord til den rigtige højde. Det er de færreste som rent faktisk står op, men du skal stadig kunne justere højden så den passer til din stol.
 • Kabelstyring: Mange gamerborde kommer med komplet kabelstyring, hvor du kan gemme alle kabler væk på en smart måde. Det bliver du virkelig glad for hvis du har et stort setup med flere skærme og meget udstyr.
 • Fuld musemåtte: Mange borde har også en overflade som er komplet dækket af musemåtte, så din mus kører optimalt på hele overfladen. I nogle modeller er det vandavisende så du kan klare at spilde på bordet, og samtidig er det rart når du hviler armene på bordet, at det er blødt.
 • Krog til høretelefoner: Mange nye modeller har en indbygget krog i bordet, hvor du kan hænge dit headset når du ikke bruger det. Det hjælper dig til at holde orden, og sikrer at du ikke vælte glas med dine kabler.
 • Kopholder: Når et gamerbord kommer med en kopholder er det ikke blot en kedelig anordning. Du kan faktisk få de fedeste indbyggede holdere til dine drikkevarer, og enhver som gamer ved at cola er en nødvendighed.

Herunder får du hjælp til hvordan man vælger det rigtige bord af en rigtig pro:

Hvilke farver kan man få gaming bord i?

Det der ofte kendetegner udvalget af gamerborde er, at du altid kan vælge en masse forskellige farver. Nogle gange er det kun stellet der skifter farve, men andre gange er det også hele bordpladen.

Uanset hvad er det virkelig fedt for din gamerstation, at farven matcher resten af dit udstyr, det giver en mere komplet feeling.

De aktuelle modeller på det danske marked fås oftest i rød, som ofte forbindes med gaming.

Du kan dog også få farver som grøn og blå, dog ikke i alle modeller. De fleste gamer borde fås naturligvis i almindelig sort eller hvid.

Gamer bord med musemåtte

En af mine yndlings funktioner ved et gamer bord er musemåtten. Det er fantastisk at have et bord hvor hele overfladen er én stor musemåtte, fordi man aldrig skal tænke på om musen ryger ud over kanten.

Det lyder måske banalt, men før man selv har prøvet det. aner man ikke hvor stor forskel det gør for gameroplevelsen.

På de fleste modeller kan musemåtten tages af og vaskes direkte i vaskemaskinen, så vedligeholdelsen er heller ikke noget problem, og samtidig beskytter du bordet mod spildte drikkevarer.

Gamer bord tilbud

Når man skal købe noget i den prisklasse vil man selvfølgelig gerne finde den bedste pris. Desværre er der sjældent tilbud på gamer borde, da der ikke er så mange forhandlere i Danmark.

Jeg forsøger konstant at holde denne liste opdateret, så du kan finde det bedste gamer bord tilbud.

Skulle du være heldig at finde et godt tilbud er der til gengæld rigtig mange penge at spare på et gamer bord.

Ofte kan du være heldig at finde en rabatkode til en af de sider som sælger gamer borde, og opnå lidt rabat på den måde.

Gaming skrivebord fra IKEA

IKEA laver desværre ikke gaming borde. Du kan købe almindelige skriveborde eller nogle lidt anderledes modeller, men du får aldrig et reelt bord som er dedikeret til gaming.

Med et Ikea computerbord får du selvfølgelig et bord til en utrolig lav pris, men du skal heller ikke forvente at få nogle af de fede features med som du kan se på bordene i denne guide.

Billigt gamer bord

Det billigste gamer bord lige nu er L33T modellen, som også er rigtig fed. Leder du efter et billigt gamer bord vil jeg også anbefale at vælge den model.

Der findes selvfølgelig også meget billigere gamer borde, alt efter hvilke standarder man har.

Mange vil være tilfredse med et skrivebord fra IKEA, men personligt vil jeg til enhver tid vælge en af de billige gamerborde som er vist ovenfor.

Det kan også være svært for den som giver gaven at forstå hvorfor man skal investere så mange penge i et skrivebord, men får en gamer betyder det mere end man lige kan forstå.

Gamerbordet er nemlig selve den station som man opholder sig ved, og det har en rigtig stor betydning for de fleste gamere.

Jeg vil også anbefale dig ikke at fokusere for meget på prisen, men i stedet se på at få den rette kvalitet og funktionalitet.

Når du først har investeret i det rigtige gamer bord, så kan det holde i et utal af år, og du behøver ikke købe et gaming bord indenfor nærmeste fremtid.

Brugt gaming bord

Du kan naturligvis sagtens købe et brugt gamerbord uden at det gør noget. Du vil ikke få en af de nyeste modeller men så længe det er ordentlig kvalitet bør det sagtens kunne holde til et videresalg eller 2.

Vær opmærksom på hvor gammelt bordet er, så du ikke får noget der er over 10 år gammelt.

Jeg vil også anbefale du at spørger ind til hvordan bordet har været opbevaret, hvis det har stået i en garage kan det have taget skade som du ikke kan se ved afhentning.

Ellers er det bare at forhandle dig til en god pris, og nyde dit nye gamerbord.

Du kan eksempelvis kigge på DBA, hvid du skal købe et brugt bord.

Mærker og brands

Indenfor gamerborde er der overraskende få producenter. En af de mest populære er Arozzi, som producerer alt inden for gamerudstyr. Deres designs fylder meget, og forhandles af de fleste udbydere i danmark.

Hos mange af de andre mærker som producerer gamingborde er det blot et sækundært produkt som ikke er så meget i fokus.

Derfor anbefales det også at vælge et bord fra Arozzi hvis du vil have den bedste kvalitet til laveste pris.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...