Gaveideer til drenge

Gaveideer til drenge? Lad os gøre det nemt..

At købe gaver til andre er altid en udfordring, og at købe gaver til drenge kan være endnu sværere. Derfor har vi samlet den perfekte liste over gaveideer til ham, som altid virker. Du kan også finde gaven til manden der har alt lige her.

På listen finder du de bedste gaveideer som fungerer til alle drenge, på tværs af alder og interesser.

Søger du en gave til en specifik person kan du også kigge på en af disse lister:

FLOT NORDGREN UR

ur med sort læderrem fra nordgren

En virkelig fed gave til ham, er dette ur fra Nordgren. Det er så flot og stilrent, at det vil se godt ud på enhver! Køb smykker her.

Læs mere her

The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow

Årets perfekte gave til enhver mand, uanset anledningen. De fantastiske bukser er blevet utrolig populære efter at virksomheden var i Løvens Hule, og nu kan du næsten finde “The Perfect Pants” i ethvert herreskab.

POPCORNMASKINE

Popcornmaskine gaveide til ham

Hvis der er noget der kan gøre en mand glad, så er det snacks. Og hvilken bedre måde at få super lækre popcorn end med en flot retro maskine som i øvrigt laver meget bedre popcorn end dem du laver i mikroovnen.

Se popcornmaskinen her.

POWERBANK

En powerbank går man aldrig forkert i byen med. Enhver mand som er bare lidt afhængig af sin telefon kan have glæde af den ekstra opladning i ny og næ, og så er han måske ikke den eneste som kommer til at bruge den 😉

Gaveide til ham powerbank

Find eksempelvis en powerbank her.

SKRABEKORT

Gaveide til ham skrabekort

Skal du købe en gave til en som rejser meget? Så er et skrabekort helt sikkert det rigtige. Med dette flotte kort kan man skrabe alle de lande som man har besøgt, og så ser det hamrende flot ud i stuen eller på kontoret.

Kun 219,- her.

BLUETOOTH STEGETERMOMETER

gaveide til ham stegetermometer

Et stegetermometer kan meget få mænd leve uden, men særligt når det bliver trådløst er det ekstra smart. Så kan du sidde roligt i sofaen og vente på at maden bliver færdig i ovnen eller på grillen.

Køb for 319 her.

VR BRILLER

gaveide mand vr briller

Vr briller kan efterhånden købes i alle slags og i alle prisklasser. Derfor er det også en genial gaveidé, fordi du selv kan vælge hvor god kvalitet du vil have. Du kan eksempelvis få et par VR briller til kun 229,- kr., hvor du sætter din egen mobil i.

Find VR briller her.

FLYING RING

flying ring gaveide

Jeg har selv fået en flying ring i gave, og det er ærlig talt et fantastisk stykke legetøj. Hvis man kan lide at løbe rundt i parken med en dåseøl og spille spil, så bliver det ikke bedre. Denne ring flyver desuden helt fantastisk langt.

Kun 105,- her.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...