Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er utrolig populært, fordi det er en gavetype hvor man ikke blot glæder modtageren når gaven gives, men også på dagen for selve oplevelsen.

Ofte når man giver en oplevelsesgave er det også implicit at man gerne vil dele oplevelsen med modtageren, hvilket giver dejlige minder om den oplevelse man deler med en man holder af.

I denne tid hvor vi kan være meget materialistiske, er det også en befrielse for mange at kunne købe oplevelsesgaver, fordi det på mange måder er mere personligt at give en oplevelse som gave, frem for eksempelvis en parfume. 

På denne side præsenterer vi de bedste oplevelsesgaver for 2019, så du kan finde inspiration til den helt rigtige gave.


BRIDGEWALKING

Oplevelsesgaver bridgewalking

Bridgewalking er den perfekte oplevelsesgave til næsten alle anledninger. Det er en helt fantastisk oplevelse som man bør dele med en man virkelig holder af. Her kan du være 99% sikker på at ramme rigtigt hos de fleste.

Book for kun 285,- pr. person her

LUKSUSBRUNCH FOR 2

Luksusbrunch oplevelsesgave

En meget klassisk gaveidé og med god grund. Den gode luksusbrunch er nemlig både billig og en dejlig gave. For blot 299 kan  du give en oplevelse som kan deles af 2 personer.

Køb den lækre brunch her

ØLSMAGNING

ølsmagning som gave

Måske mest en herregave, men der findes simpelthen utrolig mange lækre oplevelsesgaver hvor du kan give en ølsmagning som virkelig er værd at prøve. Dette er blot en af de mange muligheder.

Se mere om ølsmagningen her

KROOPHOLD MED MIDDAG FOR 2

Kroophold og middag for 2

Du kan altid give et dejligt kroophold til én du holder af. Dette ophold koster kun 999 for 2 personer og så er det inklusiv overnatning og middag. Det er en god pris!

Læs mere om opholdet her

VILDMARKSGOURMET I MOLS BJERGE

Vildmarksgourmet oplevelse

En lidt anderledes men sjov oplevelsesgave som du kan gi’ til en du holder af. Her får du virkelig indsigt i hvad den danske natur gemmer på, og du vil helt sikkert blive overrasket. Du er garanteret en spændende oplevelse!

Læs om den spændende oplevelse her

TESTKØR FERRARI

oplevelsesgave testkør ferrari

Du kan få lov at testkøre en fed ferrari direkte på landevejen med denne oplevelsesgave som helt sikkert vil være et kæmpe hit til manden eller kvinden med benzin i blodet. Det kræver vist ikke mere forklaring, denne oplevelse sælger sig selv.

Køb en gave med fart på her

FLØDEBOLLEKURSUS

Flødebollekursus

Denne oplevelsesgave har været uforklarlig populær i 2018. Jeg er ikke selv med på dilden, men det er åbenbart utrolig fedt at lave sine egne flødeboler, og så skal det da prøves. Det kan du gøre for kun 299 per. person her.

Se en video om oplevelsen ovenfor.
Book her

De mest populære oplevelsesgaver i 2019

Hen mod slutningen af året kan vi se hvilke oplevelsesgaver der har været mest populære i 2018. Det vil sandsynligvis være mange af de samme oplevelser der vælges i starten af 2019, men for nu holder vi fokus på indeværende år.

  • Bridgewalking på den gamle lillebæltsbro har været meget populært i 2018, og med god grund. Det er nemlig en helt fantastisk oplevelse som du kan give i gave for kun 215 pr. person, og så får du virkelig en oplevelse som du vil huske resten af livet.
  • Af uransagelige årsager har diverse flødebollekurser også været et hit i år. Det går i alt sin enkelthed ud på at man får nogle timers kursus hvor man lærer at lave sine egne flødeboller, og vigtigst af alt får man lov at spise dem.
  • Mange har også valgt at give den såkaldte luksusbrunch, som er meget populær fordi man kan vælge lækre restauranter over hele Danmark, hvor man kan nyde en lækker brunch i fællesskab.
  • Spaophold som oplevelsesgave har også været en bestseller, særligt som gave til kæresten. Det hænger blandt andet sammen med at man ofte får endnu mere for pengene hos et spa og hotel, ved at købe det som en oplevelsesgave frem for at købe direkte hos hotellet.

Hvor køber man oplevelsesgaver?

Er du i tvivl om hvor du skal købe din oplevelsesgaver, så får du her en gennemgang af de forskellige forhandlere i Danmark.

Duglemmerdetaldrig er en af de relativt nye spillere på markedet for oplevelsesgaver, men er samtidig min personlige favorit hvis jeg selv skal ud og købe oplevelser. Det skyldes blandt andet at de har et utrolig stort og interessant udvalg, med mange forskellige gaveideer.

Hvor andre forhandlere ofte har de samme produkter, så har DGDA eksempelvis mange unikke oplevelser, som eksempelvis en træningsdag med et professionelt Counter Strike hold.

Helt personligt er jeg også meget glad for deres design, som jeg mener giver et godt overblik over deres mange oplevelsesgaver.

Go Dream er naturligvis en af de helt store forhandlere af oplevelser i Danmark. Går du i fysiske butikker kan du næsten ikke undgå at se et stativ med deres forskellige oplevelseskort.

Her finder du også et utrolig stort udvalg af oplevelser, lige fra en flyvetur i en luftballon til en lækkert kroophold. De forhandler også oplevelser som tandemspring og en privat flyvetur.

Smartbox minder meget om GoDream. Deres design er meget velpoleret i stilen, og de har mange af de klassiske oplevelsesgaver som man forventer at kunne finde.

Den stor fordel ved deres website er at de har inddelt oplevelserne efter forskellige anledninger. Så du eksempelvis kan finde oplevelsesgaver til hende, ham eller et par. 

Det giver et godt overblik, og gør det meget overskueligt at handle oplevelser hos Smartbox.

Sendentanke er forhandler mange af de lidt mindre oplevelsesgaver som du lynhurtigt kan købe og sende digitalt hvis du er ude i sidste øjeblik. 

De har et ganske udemærket udvalg, og udmærker sig ved at tilbyde gavekort til en lang række specifikke butikker. Det gør det meget nemmere at give et digitalt gavekort hvis du allerede ved hvilken butik det skal gælde til.

Mange udbydere af oplevelsesgaver

De ovenstående er blot eksempler på nogle af de store spillere på markedet. Som du kan se, så findes der mange udbydere, og du kan købe oplevelsesgaver i mange fysiske butikker også.

Heldigvis gavner det kun dig som forbruger at der er så mange forskellige virksomheder i Danmark som sælger oplevelsesgaver. Det gør nemlig at vi har utrolig gode og fair priser på mange af de fede oplevelser som sagtens kunne være meget dyrere.

Køb oplevelsesgaver online…

… det giver nemlig rigtig god mening!

Du åbner op for et markant større udvalg af oplevelsesgaver når du shopper online, det skyldes at butikkerne ikke kan have alle de mange fysiske kort stående fremme, hvilket resulterer i at de ofte kun viser alle bestsellers.

Samtidig kan du online sammenligne de mange forskellige udbydere, hvor du i butikken kun ser oplevelser fra én eller to udbydere af gangen.

Du vil ofte spare penge ved at købe oplevelser online, fordi butikkerne også skal tjene penge på at videresælge produkterne.

Derfor ser du på næsten alle sider med oplevelsesgaver, at du kan få 10% rabat på din første oplevelse eller hvis du skriver dig op til et nyhedsbrev.

Det er bestemt en rabat som er værd at tage med, og kan betyde meget når du køber nogle af de dyre oplevelser.

Forskellige kategorier af oplevelsesgaver

Når man taler om at give en oplevelse tænker de fleste nok på en tur i biografen eller et brunch-gavekort. Men bare rolig, der findes mange spændende kategorier af oplevelsesgaver som de fleste glemmer, og dem gennemgår vi her:

  • Rigtig mange oplevelsesgaver ligger indenfor kategorier gourmet. Denne dækker over alle de gastronomiske oplevelser du kan give, som relateres til spændende oplevelser med mad eller drikkevarer. Herunder findes klassiske gaver som romsmagning, ølsmagning, flødebollekursus eller en gastronomisk madoplevelse.
  • Rigtig mange giver også gaver indenfor wellness som oftest er henvendt til kvinder. Der findes utrolig mange lækre steder i Danmark til selvforkælelse, og netop derfor er gavekort til wellness steder en ren bestseller. Ofte kan du også spare penge når du giver et wellness-ophold som gave, frem for at købe det direkte.
  • En klar vinder er naturligvis også at give et ophold som gave. Ligesom med wellness findes der mange lækre steder som tilbyder dejlige ophold til en meget lille pris. Disse ophold egner sig godt som oplevelsesgave til ens partner eller som en gave til et par.
  • De sidste år er det også blevet populært at give oplevelses som har noget med adrenalin at gøre. Det kunne eksempelvis være svæveflyvning, bridgewalking, rapelling eller ballonflyvning. Her skal man sørge for at kende modtageren godt, så man ikke giver en gave der er for vild til personen.
  • Kulturelle oplevelser er også en god mulighed hvid du køber gave til en person som nyder sådanne ting. Her findes mange oplevelsesgaver med rundtur i forskellige byer som er rige på kultur.
  • Naturoplevelser kan også være en fantastisk oplevelsesgave til den rette person. Giv eksempelvis et kajakkursus, en guidet tur på mountainbike eller en tur på bridgewalking.

Jeg håber at du blev klogere på nogle af de mange muligheder når du vil give en oplevelsesgave, og er i tvivl om hvilken kategori du skal kigge inden for.

Der er heldigvis uendelig mange spændene muligheder som du kan gøre godt af.

Oplevelsesgaver | Fandt du den rigtige gave?

Som altid her på siden, vil vi meget gerne høre fra dig om du har fundet den perfekte gave enten her eller et andet sted.

Vi forsøger altid at holde vores lister opdaterede, og det er nemmest med jeres feedback.

Ellers..

Husk glæden ved at gi’!


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...