Dåbsgave til pige

Er du på udkig efter en dåbsgave til en pige fordi du skal til en barnedåb eller navngivning? I så fald giver vi dig et væld af inspiration til dåbsgaver som både glæder den lille og forældreparret.

Vi har finkæmmet internettet og fundet alle de sjoveste, mest personlige, anderledes og populære dåbsgaver der findes. På denne liste giver vi dig alle de dåbsgaveideer som vi mener fortjener en plads på listen i 2019.

Hvis du hellere selv vil kigge de forskellige butikker igennem for at finde en god gave, så kan du se herunder hvilke steder vi har fundet den bedste inspiration:

Abeungen er en af vores favoritshops på grund af deres ufattelige mængde inspiration, her finder du altid en god gave. Når vi ser primært efter gaver til babyer er Babyshower det rigtige sted at starte. De har et fantastisk udvalg til de helt små. Børn i balance skiller sig ud fordi de primært har legetøj med fokus på motorik og barnets læring. Endelig kan du kigge forbi Legetøjseksperten eller Only4kids hvis du vil se det helt store udvalg af legetøj på tværs af aldersgrupper.

Hvor du finder din gave er lige gyldigt, bare du får en fantastisk gave med til dåben.

Så nu præsenterer vi vores bedste dåbsgaveideer til en pige i 2019. Se også vores liste med dåbsgaver til drenge her.


MISIOO BOLDBASSIN

boldbassin til børn

Efter at have set min egen niece lege rundt i sådan et boldbassin var jeg ikke et sekund i tvivl om at det skulle have en meget høj placering på listen. Det er simpelthen en så genial måde for børn at udfolde sig, og så er det utrolig sjovt.

Køb det her

PINK SPISESÆT MED 7 DELE

Dette praktiske spisesæt indeholder 7 dele så det kan bruges til alle måltiderne. Det er en sød båbsgave til pigen og så er det praktisk med indbygget antislip i dækservietten så det står godt fast på bordet. Derudover har koppen drypfri tud, så smartere bliver det ikke.

Koster kun 198,- kroner her

GÅVOGN MED KLODSER

gåvogn i lyserød

Gåvognen er en virkelig sød gave som er skøn for børn at lege med. Den er laveti træ og har gode jul med gummi som ikke ridser gulvet. Klodsernes væg sikrer at vognen ikke vælter rundt, og er samtidig gode til lærerig leg.

Koster ca. 479,- her.

LEGO DUPLO TIL PIGE

barnets første lego duplo

Både piger og drenge elsker at lege med LEGO Duplo i den alder og med god grund. Det er fantastisk legetøj som børn lærer rigtig meget af i den alder. Man har glæde af legetøjet helt op til 3-års alderen, så det er en perfekt gave at give til hendes dåb.

Find LEGO Duplo legetøj her

DÅBSBESTIK TIL PIGE

En hver barnedåb kræver næsten et sæt bestik med indgravering. Dåbsbestik er en elegant og smuk gave som bliver gemt og husket for altid. Hold øje med de forskellige typer, da du kan finde nogle modeller som er særligt velegnede til en pige.

Fås fra 325,- kroner.

Se andre designs her

KLODSTOG I TRÆ

klodstog i træ

En sød lille gave i rigtig god kvalitet som opfordrer til læring og leg for barnet. du kan få toget i to forskellige farver som vist på billedet, og så koster det blot 229 kroner.

Find toget her

SUTTEKLUD TIL EN PIGE

sød sutteklud til en lille pige

En sutteklud er sådan en skøn gave fordi børn har glæde af dem i så mange år. I gamle dage var en sutteklud bare en kedelig stofble, men nu kan man få sutteklude i alverdens søde og sjove motiver som også giver underholdning til barnet.

Køb en sød sutteklud her

Tjek eventuelt udvalget her også

ARMBÅND MED INDGRAVERING

Dette smukke armbånd koster kun 250 kroner og så er det lavet til at blive indgraveret på pladen. Pladen har også et lille sødt hjerte i højre side, og plads til at skrive et navn eller en dato til venstre. Her kan du give en meget personlig dåbsgave uden at den behøver være alt for dyr.

Bestil det søde armbånd med indgravering

BABYCYKEL TIL PIGE

pige babycykel i pink

Der er simpelthen ikke noget sødere end små børn der triller rundt på cykler og andre fartøjer. Denne smarte babycykel i lyserød er lavet specifikt til at man kan køre på den fra man er kun 1 år. Og så fås den for blot 431,- kroner.

Se mere om cyklen her

OBS. DENNE SIDE ER STADIG UNDER OPBYGNING, OG DERFOR ER DER ENDNU IKKE FLERE IDEER END DE VIST OVENFOR.Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...