Gave til chefen

At købe en gave til chefen kan der være mange forskellige årsager til. Måske har en en rigtig god relation til din chef og giver en gave i anledning af et bryllup eller en anden anledning.

Det kan dog også være at du bare har fået den uheldige tjans at sørge for den fælles gave på kontoret, og du måske ikke selv er vildt motiveret for gavekøbet?

Uanset hvad vil vi forsøger at hjælpe dig til nogle forskellige gaveideer til chefen som både kan fungere hvis du bare skal have indkøbet overstået hurtigt, og hvis du gerne vil give gaven der bare rammer plet!

Hvad bør man tænke over før der købes gave til chefen?

Det afhænger naturligvis i høj grad af den enkelte anledning, men uanset hvad bør du være opmærksom på ikke at give en gave der sætter din chef i en træls position. Det er altså ikke her at du køber den lidt sjove og upassende gave som du ville tage med til en 30 års fødselsdag.

Du bør derimod sigte efter at give en gave som enten er “meget passende”, eller viser at du og dine kollegaer kender chefen rigtig godt.

Hvis du køber gaven sammen med resten af afdelingen er det vigtigt at du holde dig inden for det aftalte budget. Du skal hverken selv lægge ekstra i, eller kræve det af dine kollegaer. Det er ofte svært for folk at sige nej, så derfor er det mest fair for alle at man holde sig til de aftaler der er lavet.

3 typer gaver

Når du køber en gave til chefen er der særligt 3 kategorier som gaven kan falde under:

  1. Gaven til privatbrug
  2. Gaven til kontorbrug
  3. Den personlige gave

En gave til kontorbrug kunne jo eksempelvis være en gadget eller andet som kan bruges på kontoret. Det kunne også være en flot plakat til at hænge op på kontoret.

En gave til privatbrug er derimod eksempelvis en gavekurv med vin og andre lækkerier. Her er tale om noget som chefen tager hjem og nyder for sig selv.

Endelig er der den personlige gave som kræver lidt ekstra af dig, men til gengæld er en rigtig god idé.

Her kunne der eksempelvis være tale om en skulptur som virkelig siger noget om din chef og hans/hendes person. Det kunne også være en oplevelse som taler til personens interesser.

Gaveideer til chefen

En flot skulptur

Du kan købe en af disse flotte skulpturer som blandt andet kan passe til den enkelte personlighedtype eller sige noget om hvem modtageren er som person.

Det fede med denne gave er at modtageren kan have den stående fremme og vil mindes dagen hvor den blev givet.

Oplevelsesgave

Alt efter hvor godt du kender din chef kan du vælge at give en fed oplevelsesgave som passer til interesserne.

Du kan finde alle de absolut fedeste oplevelsesgaver på siden her.

En lækker gavekurv

En lidt kedelig gave, men absolut også den nemmeste gave du kan finde.

Du kan nemt finde en butik i lokalområdet som forhandler gavekurve, men ellers kan du også købe en lægger gavekurv online og slippe for besværet med at gå ned i butikken.

Få hjælp fra gavevælgeren

Hvis du synes at opgaven er helt umulig kan du også søge hjælp andre steder.

Du kan bruge denne gavevælger hvor du nemt indtaster hvad gaven må koste og hvem den er til, og så får du alle de gode idéer som passer på dit budget.

Det er en god løsning hvis du ved at budgettet er begrænset.

Forretningsmand vinholder

Denne sjove vinholder er en anderledes gave som ser rigtig flot ud. Det er en vinholder i figur som en forretningsmand.

gave til chefen
De fedeste oplevelses findes her

Flere spændende gaveidéer er på vej… siden er under opbygning 🙂


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...