Gave til kaffeelskeren

Gave til kaffeelskeren

Kender du en, der er helt vild med kaffe, men alligevel oftest bare drikker almindelig filterkaffe? Så er den perfekte gave en kaffemaskine med indbygget kværn!

Vi ved alle sammen, at friskbrygget kaffe er det bedste, og hvis kaffebønnerne så ovenikøbet er friskkværnede, så bliver kaffen helt perfekt. Fremgangsmetoden med en kaffemaskine med kværn er ikke meget anderledes end med din normale kaffemaskine. Maskinen fungerer ved, at du har en stor beholder til kaffebønnerne, der så kværnes direkte ned i filteret. På den måde er kaffen så friskkværnet som den overhovedet kan være, når du skal brygge din kaffe. 

Måske tænker du, at en kaffemaskine er en lige voldsom gave, men faktisk kan du finde kaffemaskiner med indbyggede kaffekværn til priser mellem 800-1200kr. Derfor kan en kaffemaskine med kværn både fungere som en rigtig fin fødselsdags- eller julegave, men det kan endda også være gaven du giver, hvis der skal lidt ekstra forkælelse til på Fars eller Mors dag. Jeg erkender dog, at det måske er lige stor nok gave til at fungere som f.eks. en værtsgave, men her har jeg et andet bud, hvis du tør kaste dig ud i noget, der er lidt sjovt og anderledes! 

Her kan du finde kaffemaskiner med kværn.

En sjov og anderledes værtsgave

Kender du en, der elsker kaffe, men som ejer alt hvad der findes inden for kaffetilbehør? Så kan du købe et mate-sæt til dem i gave!

Mate te er et alternativ til kaffe, da det er en tesort, der har lignende koffeinbidragende egenskaber. Mate te er ikke en erstatning for kaffen, men er derimod en drik, der kan bidrage med lidt variation – og så er den endda sund! Mate te er fyldt med mineralerne magnesium og jern, mens drikken bidrager med en stor mængde B-vitamin.

Teen er yderst populær i store dele af verden, og i særdeleshed i store dele af Sydamerika, hvor den også har sin oprindelse. Mate te serveres og brygges på en unik og anderledes måde, og lige netop derfor fungerer det som en rigtig fin værtsgave, hvis det skal være lidt sjovt og anderledes. Den anderledes brygning indebærer, at du skal bruge et særligt sugerør, og en specialdesignet kop, der hedder henholdsvis en bombilla og en calabash.

Derfor kan du med fordel købe et samlet sæt og give i gave, så kaffeelskeren har alt, hvad han eller hun behøver, for at komme i gang med den nye og spændende drik. 

Du kan du finde mate te her – og læse mere om den sydamerikanske drik.