Svendegaver til ham

At finde den rette svendegave er ikke altid nemt, så her får du listen over svendegaver til ham.

Vi samler de bedste gaveideer her på siden, uanset hvilken anledning du skal købe gave til. Nu med fokus på en perfekt gave til en nyuddannet svend. Det kunne eksempelvis være en svendegave til en tømrer, murer eller elektriker.

Køber du gave til en som bare har det hele i forvejen, så har vi også en liste med gave til ham der har alt.

Du kan også besøge vores populære liste med over 100 gode gaveideer til ham.

Men lad os nu se på de mange spændende gaveideer når du skal til svendegilde og mangler den perfekte gave.


svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse som oven i købet er blevet muligt på Lillebæltsbroen. Også en oplagt svendegave til ham du vil give en god oplevelse.

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


metalfigur svendegave

Metalfigur til det specifikke fag

Det må uden tvivl være en af de fedeste svendegaver du overhovedet kan få. Disse figurer fås i så mange forskellige former. Du kan både få en til mekanikere, fysioterapeuten, kokken og meget mere.


sous vide gaveide til ham

Sous vide

En sous vide er det helt nye indenfor madlavning, og en rigtig fed herregave. Sous vide er en madlavningsmetode hvor man vakuumpakker maden, og derefter opvarmer den i et vandbad med den perfekte temperatur.

Sous vides fås både som et kar, som vist på billedet, eller som en stick man sætter på sin gryde.


gave til ham der har alt

Støjreducerende høretelefoner

Det er blevet særligt populært med støjreducerende høretelefoner for tiden og det er med god grund. Det er også den perfekte svendegilde gave, da et par lækre høretelefoner gavner i mange år frem.


Bog: Bendtner – begge sider

Årets julegaveide i 2019 er klart Bendtners nye bog, som er utrolig populær og læses af de fleste. Den vil helt sikkert være et gaveønske højt oppe på de fleste ønskesedler i år.


The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow

Årets perfekte gave til enhver mand, uanset anledningen. De fantastiske bukser er blevet utrolig populære efter at virksomheden var i Løvens Hule, og nu kan du næsten finde “The Perfect Pants” i ethvert herreskab.


ur med sort læderrem fra nordgren

Stilrent ur fra Nordgren

Et stilrent ur kan være en fed gave, som vil være et minde om den vigtige dag. Er man lige blevet uddannet svend er det skønt at have et smykke som kan minde en om dagen.


Et flot bælte

Bælter fås i mange udseender som passer til forskellige typer. En ting er sikkert: Næsten alle mænd går med bælte og vil også sætte pris på et flot bælte i god kvalitet.


færdiguddannet svend gokart

GoKart tur med gutterne

En sikker vinder er at tage gutterne med en tur i Gokart. Så er der garanteret en fed dag, og det skader ikke med en fadøl bagefter! Det er garanteret at blive en oplevelse som i vil dele og huske i lang tid.


verdenskort som man kan skrabe

Et verdenskort som man kan skrabe

Jeg er personligt vild med de her kort hvor man skal skrabe de lande man har besøgt. Det ser utrolig flot ud når de hænger i væggen og så er det en rigtig god gave at give.svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort

Der er tusindvis af fede oplevelser du kan give en nyuddannet svend. Hvis du ikke kan vælge, så giv et gavekort der gælder til dem alle. Så vælger du selv beløb, og han vælger selv oplevelse. Perfekt!


Grillbot er en rigtig herregave

Den helt perfekte gave til manden som elsker at grille, men hader at gøre grillen ren bagefter.

Med en grill-rengørings-robot sætter du bare din grillbot på grillen efter maden er færdig, og venter på at du har en ren grill. Nemmere bliver det ikke. En rigtig gadget!


kaj bojesen abe svendegave

Kay Bojesen figur

Kay Bojesen har lavet mange flotte figurer, som kan være en fed gave hvis du vil give et minde som bliver husket.

Her ses eksempelvis den ikoniske Kay Bojesen abe, men du kan også finde mange andre figurer.


elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul eller skateboard

De elektriske løbehjul og skateboard er blevet utrolig populære det sidste stykke tid, og det er ikke uden grund. Det er nemlig en utrolig smart måde at komme rundt, og samtidig kan det gøre hverdagen meget lettere.


Kølebrønd

Kølebrønd til kolde øl

Kølebrønden vil være et sikkert hit til svendekildet. Den er vanvittig fed og en cool herre-gave som får enhver gadgetnørd op af stolen. Du graver den blot ned i græsplænen og så er der konstant serveret kolde øl. Smart!


Smuk skulptur til faget

Er du til mere klassisk design får du her et andet bud på de flotte skulpturer. Her ser du “håndværkeren”, men de fås til næsten alle fag. Du kan også købe eksempelvis “livsnyderen” eller en af de mange andre eventyrlige skulpturer.


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


ølsmagning som svendegave til ham

Ølsmagning

En altid fantastiske gaveidé til mænd er en fed aften med ølsmagning. Det fås på mange forskellige måder.

Uanset hvilken by du bor i kan du nok finde et lækkert sted til en ølsmagning.


Bliv barberet med stil

Gammeldags barbering

Skal gaven være en rigtig mandeting? Så giv en gammeldags barbering. Det er en fantastisk dejlig oplevelse. En anderledes og sjov gave som virkelig er oppe i tidens trends.


ølsmagning for 2 som gave

Ølsmagning for 2

Er det en af gutterne der bliver færdig som svend? Så er det da oplagt at fejre det med en lækker ølsmagning!


svæveflyvning som svendegave

Svæveflyvning

At blive færdig med sit studie er næsten ligesom at flyve, så hvorfor ikke slutte af med en vild oplevelse, nemlig en tur i svævefly? Så har du den perfekte svendegave til ham.


spikeball gaveide til udlært svend

Spikeball spil fra USA

Spikeball er ikke kommet til Danmark på samme måde som i andre lande, men har du været på ferie i sydeuropa har du helt sikkert set folk spille spikeball på stranden. Det er et virkelig sjovt spil, som også fungerer i haven og helt sikkert vil blive centrum til svendegildet.


sæt til at brygge sin egen øl

“Bryg din egen øl”-kit

Sjov og kreativ gaveide som gør det muligt at brygge sin egen øl derhjemme. Det tager blot 7 dage og så har du din egen øl. Det er en perfekt gave til den nyuddannede svend.


svendegave djævleræs

Kør djævleræs

Jeg gad godt selv prøve at køre djævleræs. Det skulle være en utrolig fed oplevelse og derfor også en oplagt svendegave. I skal måske gå sammen med et par venner, men kombineret med et par fadøl får i hurtigt en fed dag med djævleræs hos Fun Race.


popcornmaskine

Popcornmaskine

En vildt fed popcornmaskine i det klassiske amerikanske design. Når først man har haft en popcornmaskine er det svært at gå tilbage til mikrobølgeovn. Det er virkelig en god gave.


personlig lædernøglering

Personlig læder nøglering

En personlig læder nøglering som er designet netop til modtageren er da en perfekt gave ikke? Du kan både få dette meget maskuline design, men der findes også mange andre spændende og flotte designs du kan bruge.

skrabekort

Skrabe kort som kan hænges op

Skrabe kortet er en god gave til næsten enhver anledning. Alle der elsker at rejse vil synes at det er sjovt at kunne skrabe hele verden i takt med at hvert land besøges. Denne nye udgave er meget mere detaljeret og flottere end de tidligere udgaver.


tandemspring svendegave

Tandemspring

Tør du give en gave som måske er grænseoverskridende for nogen? Det tager sku mod både at turde springe tandemspring men også at give det som gave. Det vil uden tvivl være festens vildeste gave.


flot og elegant powerbank

Powerbank (bedst i test)

Denne powerbank er af flere omgang vurderet til at være bedst i test og så ser den både flot og elegant ud. Du får den for blot 348 kroner, og så er det en perfekt gave til personen som altid mangler strøm på telefonen.


Kvalitets skægtrimmer

Et flot og velholdt skæg er et must for enhver mand som ikke skraber skægget helt væk.

At få en lækker maskine i god kvalitet vil være en virkelig god gave, fordi de fleste mænd har en alt for billigmaskine som giver et dårligt resultat og generer huden.


WHISKEYGLAS MED INDGRAVERING

whiskeyglas med indgravering som gave til en svend

Det vil simpelthen være helt genialt at give et whiskeyglas med indgravering. Så kan du tilpasse teksten netop til lejligheden, og mere personligt bliver det næppe!

Samtidig er det en gave som kan stå på hylden, og minde om svendegildet i mange år.

Vi har desværre ikke mulighed for at linke til dette produkt, men håber du selv finder det ved en Google søgning.


DELUXE WHISKEY GAVESÆT

whiskey gaven til manden der har alt

Her har vi virkelig gaven til den morderne mand som elsker en god whiskey og cigar. Her kommer 4 fede dele af det perfekte mandesæt!

Vi har desværre ikke mulighed for at linke til dette produkt, men håber du selv finder det ved en Google søgning.

BBQ BRÆNDEMÆRKER

bbq brændemærker til grill svenden

Endnu en rigtig herregave. Denne gadget gør det muligt at brændemærke sine bøffer!

Vi har desværre ikke mulighed for at linke til dette produkt, men håber du selv finder det ved en Google søgning.


GAVESÆT MED ØL FRA HELE VERDEN

svendegaver - øl fra hele verden som svendegave

Den perfekte svendegave til enhver mand. Hvem ville ikke blive glad for sådan et gavesæt? Du får sættet med specialøl fra hele verden til kun 289,-

Vi har desværre ikke mulighed for at linke til dette produkt, men håber du selv finder det ved en Google søgning.


MASTERCHEF GRILLKUFFERT MED INDGRAVERING

gave til ham masterchef kuffert

En rigtig herregave må man sige. En lækker grillkuffert med det udstyr en rigtig mange skal bruge for at grille.

Så bliver kufferten indgraveret, så svendegaven også er personlig. whats not to like?

Vi har desværre ikke mulighed for at linke til dette produkt, men håber du selv finder det ved en Google søgning.


Er han typen der gamer? Så kan du besøge vores liste med gaveideer til nørden og gameren her.

Hvad giver man i svendegave?

Med alle de nyudlærte følger en storm af svendegilder. En glædens dag for de nyuddannede svende. Men hvad giver man i svendegave? Det kan være svært at finde den perfekte gave til en nyuddannet svend, især hvis det er en gave til manden der har alt. Det er godt at starte med et minde for livet eller en oplevelse der bliver husket.

Giv for eksempel indgraverede glas, som vil minde modtageren om denne dag i rigtig mange år. Du kan også give noget der symboliserer det at være blevet færdig med sin uddannelse. Er det ikke noget, så overvej om en oplevelsesgave måske er det rigtige valg.  Med en oplevelsesgave er du sikker på at give noget der bliver husket, og måske kan du få lov at dele oplevelsen.

Hvornår giver man svendegave?

En svendegave gives oftest til et svendegilde. Hvis der ikke holdes et gilde kan du også give gaven den dag hvor han  bliver færdig som svend. Det kan også være at i har en personlig relation der gør at der er et andet tidspunkt der er mere passende.

Et svendegilde er altid fyldt med fest og farver, så sørg for at give din gave før der går for meget alkohol i den. Så er du sikker på at modtageren husker at gaven kom fra dig. Det er som altid en god idé at stå sammen med ham, mens han åbner gaven. Det gør det lige lidt mere personligt.

Svendegilde gave

Et svendegilde defineres af ordbogen som en “fest som man afholder for at fejre at man er blevet udlært som håndværkersvend”. Det er altså en fest der holdes uanset hvilket håndværkerfag man er blevet udlært indenfor.

Et svendegilde er typisk sammensat som mange andre fester med en masse gæster samlet i eksempelvis et forsamlingshus, og så spises der god mad og nydes måske noget godt at drikke.

De perfekte svendegaver til ham

Den perfekte svendegave til ham rammer indenfor en af disse kategorier:

  • Den praktiske: Gaven som giver mening i forhold til svendens fag. En praktisk gave behøver ikke at være kedelig, måske er der en helt bestemt genstand som personen kommer til at mangle som faglært.
  • Den sjove: Det er altid muligt at komme med den gave som sætter gang i festen, og sørger for at folk får et godt grin. I modsætning til den praktiske gave, så kan den sjove svendegave være det som gør selve svendegildet til en uforglemmelig oplevelse.
  • Oplevelsen: Endelig er det altid en fed idé at give en oplevelse som svendegave. Når du giver en oplevelse er du sikker på at din gave bliver husket. En fed oplevelse lever i hukommelsen i mange år, og huskes længe efter svendegildet.

Hvis du køber en svendegave til ham, som rammer indenfor en af de tre kategorier ovenfor, så er du sikker på at komme med et hit. Og så er der altid muligheden for bare at vælge noget på listen.

Svendegave i sidste øjeblik

Der er ingen skam i at være ude i sidste øjeblik, det sker for os alle. Derfor får du her en liste med gaver du kan købe i sidste øjeblik.

Så kan du komme med en gave, selv hvis svendegildet er om fem minutter. Det tager nemlig ikke mere end fem minutter at booke en fed oplevelse som gave, og så er du kørende og klar til et fedt svendegilde!

Hvad giver man i svendegave?

Siden du er kommet til denne side, har du nok opdaget hvor svært det er at finde den rigtige gave til ham der har alt.

Jeg har selv stået med spørgsmålet: Hvad giver man i svendegave? Og det er bare utrolig svært.

Nu er det dog lykkedes utallige gange at finde gode svendegaver på denne liste, så derfor håber jeg også at det vil lykkedes for dig.

Hvis du imod forventning ikke finder en god gave, så skriv endelig en kommentar med feedback på hvad du endte med at købe.

En svendegave med tema

Når man bliver færdigudlært svend kan det være inden for mange forskellige fagområder. Derfor er det altid sjovt at komme med en gave som relaterer sig til det personen er udlært som.

Den sjoveste gaveide til en nyuddannet svend er helt sikkert en af de flotte figurer som man kan købe, der hver relateres til et specifikt område.

Derudover kan du også give en temagave som er direkte brugbar til “jobbet”. Er han eksempelvis færdiguddannet kok kan du købe lækkert køkkenudstyr. Er han derimod uddannet tømrer kan du give værktøj som vil blive brugbart.

Forskellige anledninger

Der findes utallige anledninger hvor man køber en svendegave. Herunder gennemgår vi et par af de mest almindelige.

Svendegaver til elektriker

Der uddannes nye elektrikere hvert år, men faktisk er der stor mangel på elektrikere lige nu. Når man bliver færdiguddannet som svend følger der naturligvis en gave med, og i denne guide kan du se gode eksempler på svendegaver til elektriker.

svendegave elektriker

Som udgangspunkt kan du give mange af de samme ting til en elektriker, som du kan til de andre uddannede svende.

Svendegaver til murer

En murer er naturligvis en type som godt kan lide at bruge hænderne og det må gaven også gerne afspejle. Her på siden finder du vores eksempler på svendegaver til murer. 

gave murersvend

At købe den rigtige gave er svært, og når du giver gave til en nyuddannet murer vil du gerne være sikker på at komme med noget som virkelig glæder personen.

Svendegave til tømrer

En svendegave til en færdiguddannet tømmer giver muligheder for noget kreativt, som relaterer sig til det at bruge hænderne og skabe noget af træ. 

tømrer svendegave

Så skal du købe en svendegave til en udannet tømrer, så sørg for at give noget der viser at du kender ham. Når man køber gave til en tømrersvend kan det eksempelvis være noget flot træværk du selv har skabt, eller måske værktøj som kan bruges som nyudlært tømrersvend.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...