Julegaver

Julen står endnu engang for døren, og det er blevet tid til det at købe julegaver i det store julegaveræs. Hvert år bringer julen den samme udfordring med sig:

Vi har svært ved at finde på julegaveønsker til vores kære, og endnu sværere ved at finde på julegaveideer til hvad vi skal købe til dem.

Derfor finder du herunder den ultimative liste med julegaver 2019. Vi samler både på gode ønsker som du kan sætte på din egen ønskeseddel samt alle de gode gaveideer du kan bruge når du skal købe julegaver til andre.

Bemærk: Vi er stadig ved at undersøge hvilke gaveideer der bliver populære i år, derfor vil denne liste løbende blive udfyldt i takt med at vi kommer tættere på julen 2019.


Her kommer de mange spændende gaveideer


ELEKTRISK LØBEHJUL ELLER SKATEBOARD

elektrisk løbehjul

Elektriske løbehjul og skateboard er blevet vildt populære i løbet af 2019, og derfor står de også øverst på mange ønskesedler hos både mænd og drenge. Se herunder på det store udvalg af løbehjul m.m..

Se mere her


læder nøglering som gave

PERSONLIG LÆDER NØGLERING

Jeg har personligt givet denne gave før til flere i familien og de blev taget så godt imod. Det der gør sådan en gave perfekt er det personlige touch, ved at du selv designer nøgleringen præcis som du synes den passer til personen.


Køb julegaver online

Det er kun blevet nemmere at købe julegaver i takt med at handlen er rykket online. Før i tiden skulle man kæmpe sig igennem enorme menneskemængder i Magasin for overhovedet at komme frem til kassen.

Hvis du derimod køber dine gaver online kan du nemt og behageligt sidde i sofaen med en kop kaffe og bestille alle gaverne på en gang, hvorefter det kun tager få dage at få hele molevitten leveret til din hoveddør.

Før i tiden var der grund til at bekymre sig om “svindel” når det kom til nethandel, men det er længe siden, og i 2019 kan du trygt købe alle dine gaver på danske webshops uden nogen grund til bekymring.

Hvad med bytteret når jeg køber gaver online?

Faktisk så er det blevet meget almindeligt at danske webshops sender en returlabel med gratis, så du nemt kan sende gaven retur eller bytte den til en ny vare som bliver sendt til dig.

Derudover er det almindeligt at hvis webshoppen også har fysiske butikker, så kan du altid få lov at bytte i butikken.

Derfor kan du nemt bestille gaverne online, og så kan modtageren altid gå ned i den tilhørende butik og bytte nemt. På den måde slipper du selv for besværet med at stå i kø.

Køb julegaven i god tid

Selvom de fleste butikker kan levere varer på kun 1-2 hverdage, så er det stadig en god idé at bestille dine julegaver i god tid. Det er der flere grunde til:

  • I dagene op til juleaften bliver posthusene propfyldte, så det faktisk kan være svært at hente sin pakke. Hvis du bor i storbyen kan der være så mange pakker at posthuset ikke har plads til dem, og så har du et problem.
  • Hvis du vil købe nogle af dine gaver på eksempelvis Black Friday skal du være ude i god tid, så du ved hvilke varer du skal kigge efter på tilbuds-dagene.
  • Der bliver også hurtigere udsolgt at de populære varer op mod julen, så ved at handle i god tid sikrer du at nå alle gaverne på listen.

Kort sagt: Hellere være færdig med gaveindkøb i midten af december, så du kan nyde resten af julemåneden med familien.

Inspiration til julegaveideer

Herunder kan du se hvilke specifikke kategorier vi har lavet for vores julegaveideer i 2019. Måske kan du også få inspiration til dine egne julegaveønsker ved at kigge igennem listerne.

Vi forsøger at holde listerne opdaterede i løbet af julen, så du altid får de mest aktuelle tilbud og gode gaveideer.

Julegave til ham

Se listen med julegaver til ham her

Julegave til hende

Se listen med gaver til hende her.

Julegaver til børn

Se listen med julegaver til børn her.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

You May Also Like

Avatar for admin

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.