Julegaver

Julen står endnu engang for døren, og det er blevet tid til det at købe julegaver i det store julegaveræs. Hvert år bringer julen den samme udfordring med sig:

Vi har svært ved at finde på julegaveønsker til vores kære, og endnu sværere ved at finde på julegaveideer til hvad vi skal købe til dem.

Derfor finder du herunder den ultimative liste med julegaver 2019. Vi samler både på gode ønsker som du kan sætte på din egen ønskeseddel samt alle de gode gaveideer du kan bruge når du skal købe julegaver til andre.

Bemærk: Vi er stadig ved at undersøge hvilke gaveideer der bliver populære i år, derfor vil denne liste løbende blive udfyldt i takt med at vi kommer tættere på julen 2020.


elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul eller skateboard

Elektriske løbehjul og skateboard er blevet vildt populære i løbet af 2019, og derfor står de også øverst på mange ønskesedler hos både mænd og drenge. Se herunder på det store udvalg af løbehjul m.m..


læder nøglering som gave

Personlig læder nøglering

Jeg har personligt givet denne gave før til flere i familien og de blev taget så godt imod. Det der gør sådan en gave perfekt er det personlige touch, ved at du selv designer nøgleringen præcis som du synes den passer til personen.


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


Smart dansk opfindelse: Karklud holder med magnet

Okay det lyder måske lidt skørt, men seriøst.. tag dig 2 minutter til at se på produkterne fra By Magnet.

De laver nogle vildt smarte produkter som gør livet meget nemmere i både køkken og bad, men også husets andre rum.

Deres produkter egner sig både som gaver til mænd og kvinder.


giv robotstøvsuger som gave

En robotstøvsuger

Jeg har selv været så heldig at få en robotstøvsuger i gave, og jeg kan ærligt sige at det var en livs-ændring.

De er blevet så gode nu, at man kan smide sin almindelige støvsuger væk, og bare glæde sig over altid at have rene gulve.

Det er dog altafgørende at man vælge en god robotstøvsuger, ellers kan man lige så godt lade være.


svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse. Det er muligt at prøve på Lillebæltsbroen. Det er en oplagt gave til næsten enhver der elsker natur og flotte oplevelser

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


høretelefoner til ham

BOSE QC35 høretelefoner

Dette er muligvis de bedste høretelefoner du overhovedet kan købe for penge, hvilket også er årsagen til at så mange har købt dem i både 2019 og 2020.


Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

Den populære Sonos højtaler

Uden tvivl en af de mest populære lydsystemer på det danske marked lige nu og med god grund. SONOS leverer det flotteste og mest stilrene design kombineret med den fedeste lyd. Det er en perfekt gave til ham der elsker at høre musik i alle rum af hjemmet.


Apple watch

Apple Watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver både mand og kvinde vil blive lykkelig for at modtage.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.deo og parfume herre gave

Parfume eller deodorant

En klassiker på ønskesedlen er parfume og deo som også virker år efter år. Det er måske ikke den mest personlige gave, men det er en gave der altid rammer plet.


tandemspring svendegave

Tandemspring

Tør du give en gave som måske er grænseoverskridende for nogen? Det tager sku mod både at turde springe tandemspring men også at give det som gave. Det vil uden tvivl være festens vildeste gave.


En bestseller bog som gave

Bog klassiker

Du kan finde en af mange bestsellers på SAXO og give en den som gave til ham. Der tonsvis af spændende bøger at vælge imellem, og på SAXO plejer man altid at kunne finde gode tilbud.


biograftur som gave

Biograftur for 2

Et gavekort med en biograftur for 2 koster kun 289. Skal gaven være lidt større kan du også købe bio&burger eller de andre oplevelser med biograf.


giv robotstøvsuger som gave

En robotstøvsuger

Jeg har selv været så heldig at få en robotstøvsuger i gave, og jeg kan ærligt sige at det var en livs-ændring.

De er blevet så gode nu, at man kan smide sin almindelige støvsuger væk, og bare glæde sig over altid at have rene gulve.

Det er dog altafgørende at man vælge en god robotstøvsuger, ellers kan man lige så godt lade være.


sodastream

Sodastream – sodavandsmaskine

Det er med god grund af soda stream er blevet så populært. Du kan nemt lave danskvand på ingen tid, og så har du mulighed for at købe alle slags smage og lave det om til sodavand.

En perfekt gave som egner sig til de fleste anledninger, også som julegave.


Køb julegaver online

Det er kun blevet nemmere at købe julegaver i takt med at handlen er rykket online. Før i tiden skulle man kæmpe sig igennem enorme menneskemængder i Magasin for overhovedet at komme frem til kassen.

Hvis du derimod køber dine gaver online kan du nemt og behageligt sidde i sofaen med en kop kaffe og bestille alle gaverne på en gang, hvorefter det kun tager få dage at få hele molevitten leveret til din hoveddør.

Før i tiden var der grund til at bekymre sig om “svindel” når det kom til nethandel, men det er længe siden, og i 2019 kan du trygt købe alle dine gaver på danske webshops uden nogen grund til bekymring.

Hvad med bytteret når jeg køber gaver online?

Faktisk så er det blevet meget almindeligt at danske webshops sender en returlabel med gratis, så du nemt kan sende gaven retur eller bytte den til en ny vare som bliver sendt til dig.

Derudover er det almindeligt at hvis webshoppen også har fysiske butikker, så kan du altid få lov at bytte i butikken.

Derfor kan du nemt bestille gaverne online, og så kan modtageren altid gå ned i den tilhørende butik og bytte nemt. På den måde slipper du selv for besværet med at stå i kø.

Køb julegaven i god tid

Selvom de fleste butikker kan levere varer på kun 1-2 hverdage, så er det stadig en god idé at bestille dine julegaver i god tid. Det er der flere grunde til:

  • I dagene op til juleaften bliver posthusene propfyldte, så det faktisk kan være svært at hente sin pakke. Hvis du bor i storbyen kan der være så mange pakker at posthuset ikke har plads til dem, og så har du et problem.
  • Hvis du vil købe nogle af dine gaver på eksempelvis Black Friday skal du være ude i god tid, så du ved hvilke varer du skal kigge efter på tilbuds-dagene.
  • Der bliver også hurtigere udsolgt at de populære varer op mod julen, så ved at handle i god tid sikrer du at nå alle gaverne på listen.

Kort sagt: Hellere være færdig med gaveindkøb i midten af december, så du kan nyde resten af julemåneden med familien.

Inspiration til julegaveideer

Herunder kan du se hvilke specifikke kategorier vi har lavet for vores julegaveideer i 2019. Måske kan du også få inspiration til dine egne julegaveønsker ved at kigge igennem listerne.

Vi forsøger at holde listerne opdaterede i løbet af julen, så du altid får de mest aktuelle tilbud og gode gaveideer.

Julegave til ham

Se listen med julegaver til ham her

Julegave til hende

Se listen med gaver til hende her.

Julegaver til børn

Se listen med julegaver til børn her.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...