Gave til ham

Skal du finde en gave til ham? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her kan du finde inspiration til de rigtige gaver til ham.

Vi forsøger hele tiden at vedligeholde og opdatere listen, så alle tingene er højaktuelle og følger de nyeste trends. På den måde er du sikker på at finde frem til en gave som han blive glad for.

Listen henvender sig til alle mænd, uafhængigt af alder og interesser. Der er heller ikke særligt fokus på nogle anledninger eller andet. Blot fede gaver til ham, og intet andet.

Søger du noget mere specifikt kan du kigge forbi en af vores andre lister med gaveideer.


The Perfect Pants fra Shaping New Tomorrow

Årets perfekte gave til enhver mand, uanset anledningen. De fantastiske bukser er blevet utrolig populære efter at virksomheden var i Løvens Hule, og nu kan du næsten finde “The Perfect Pants” i ethvert herreskab.


svendegaver til ham bridgewalking

Bridgewalking

Bridgewalking er en fantastisk oplevelse. Det er muligt at prøve på Lillebæltsbroen. Det er en oplagt gave til næsten enhver der elsker natur og flotte oplevelser

Når du først har oplevet bridgewalking, så er det helt sikkert at du vil give den oplevelse videre til en anden.


Bog: Bendtner – begge sider

Årets julegaveide i 2019 er klart Bendtners nye bog, som er utrolig populær og læses af de fleste. Den vil helt sikkert være et gaveønske højt oppe på de fleste ønskesedler i år.


Bliv barberet med stil

Gammeldags barbering

Skal gaven være en rigtig mandeting? Så giv en gammeldags barbering. Det er en fantastisk dejlig oplevelse. En anderledes og sjov gave som virkelig er oppe i tidens trends.


premium spiritus gave til ham

God rom, gin eller whiskey

Det er blevet meget populært at give premium spiritus som en gave. Der er noget lækkert over en rom, whiskey eller gin i højeste kvalitet som man kan nyde sammen. Se udvalget på linket herunder.


elegant ur gave til ham

Flot og elegant ur i mange designs

Et flot ur eller andet smykke er en all time favorit gave til ham, fordi enhver mand vil have glæde af et nyt flot ur. På siden som er linkes til herunder finder du et bredt udvalg af flotte ure til ham.

Måske tænker du at et ur er en for dyr gave, men man kan faktisk få rigtig lækre ure ned til 600 kroner på gode tilbud.


Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort – Valgfrit beløb

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.høretelefoner til ham

BOSE QC35 høretelefoner

Dette er muligvis de bedste høretelefoner du overhovedet kan købe for penge, hvilket også er årsagen til at så mange har købt dem i både 2019 og 2020.


maskulin læder nøglering i sort læder

Personlig læder nøglering

Design en flot, stilren og maskulin nøglering i læder som vil være en perfekt gave til enhver mand. Det smukke design kan tilpasses til netop den person du køber gave til, så mulighederne er mange.


Ølsmagning for 2

Ølsmagning for 2

Hvis du vil give en oplevelsesgave som i kan dele, så er en ølsmagning oplagt. Der findes forskellige typer alt efter hvor du befinder dig i landet, men denne ølsmagning er meget populær og fås billigt.


Skjorte gave

Lækker skjorte i god kvalitet

Du kan også købe en lækker skjorte til ham. Det er en sikker gave som virker år efter år og altid rammer plet uanset hvad.


et liv en tid et menneske

Fantastisk bog: Et liv, en tid – et menneske

Denne bog af Morten Albæk har været utrolig populær i 2018 og med god grund. Enhver person vil kunne finde glæde i at læse bogen, hvilket gør det til en perfekt gave.


Elværktøj gave

Værktøj

Der er ikke noget bedre end at få nyt værktøj. Du ved nok bedst selv hvad den enkelte person har og ikke har, men her kommer ihvertfald et link til et sted hvor du kan få gode priser på kvalitetsværktøj.


Lækkert barbersæt til mænd

Lækkert luksus barbersæt

Går du rundt i Magasin eller Salling kan du ikke undgå at se de flotte barbersæt som er blevet ekstra populære i løbet af 2018. Her ser du et af de lækre og dyre sæt, men de fås i forskellige prisklasser. Denne gave passer til en ægte gentleman.


prøvekør ferrari som gave

Prøvekør en ferrari

Det er vel en drøm for de fleste mænd at køre en ferrari, så her er din mulighed for bogstaveligt talt at give en drøm i gave. Det er billigere end du tror.


Et flot bælte

Bælter fås i mange udseender som passer til forskellige typer. En ting er sikkert: Næsten alle mænd går med bælte og vil også sætte pris på et flot bælte i god kvalitet.


sous vide stang til m anden der har alting

Sous vide stick eller kar

Sous Vide er den helt store mad-dilde i 2018. Det  er madlavningsstilen hvor man tilbereder sin mad ved at lade det varme op i et kar med en kontrolleret temperatur.

Blandt mænd er det en utrolig populær madlavningsform.


En bestseller bog som gave

Bog klassiker

Du kan finde en af mange bestsellers på SAXO og give en den som gave til ham. Der tonsvis af spændende bøger at vælge imellem, og på SAXO plejer man altid at kunne finde gode tilbud.


deo og parfume herre gave

Parfume eller deodorant

En klassiker på ønskesedlen er parfume og deo som også virker år efter år. Det er måske ikke den mest personlige gave, men det er en gave der altid rammer plet.


Apple watch

Apple Watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver både mand og kvinde vil blive lykkelig for at modtage.


gamer stol

Gamingudstyr

Hvis han er typen der gamer, så kig forbi vores store liste med gamer gaver hvor du helt sikkert vil ramme plet med årets bedste gave. Der finder du inspiration til alt indenfor gaming.


Giv et brætspil i gave

Sjovt brætspil

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.


Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

Den populære Sonos højtaler

Uden tvivl en af de mest populære lydsystemer på det danske marked lige nu og med god grund. SONOS leverer det flotteste og mest stilrene design kombineret med den fedeste lyd. Det er en perfekt gave til ham der elsker at høre musik i alle rum af hjemmet.


festival survival kit

Festival survival kit

Giv et festival survival kit til når festivalsæsonnen går i gang. Det er et must have til ham der elsker at tage på festival.


ur med sort læderrem fra nordgren

Stilrent ur fra Nordgren

Nordgren laver de smukkeste ure til både mænd og kvinder. Mange af modellerne koster omkring 1299,- kroner. Du får virkelig meget kvalitet for pengene, og et super flot ur.


ØRE/NÆSE TRIMMER

øre og næsetrimmer

En gave som måske er mere praktisk end den er “fed”, men det er noget enhver mand bør have, så hvorfor ikke give den til ham med det samme?

Fås her

LUKSUS BRUNCH

luksus brunch

Virkelig lækker gave som kan deles med den du giver den til. Et gavekort på en luksusbrunch er garanteret en god oplevelse. Del den og nyd den!

Fås her

KVALITETS PROPTRÆKKER

Proptrækker kvalitet

Denne er blot én af mange lækre proptrækkere som du kan købe. Det er en perfekt gave til vinelskeren som vil åbne vinen med manér.

Find den her

SKRABEKORT

verdenskort som man kan skrabe

Giv en anderledes gave hvor modtageren skal skrabe kortet for at indikere hvor i verden han har været. Det er en virkelig sjov gave som ser utrolig flot ud når den hænger på væggen.

Koster 120 kr. her

KØRETUR I LAMBORGHINI

prøv at køre i lambogini

En gave til ham med seriøs fart på. Enhver mand drømmer om at køre en rigtig sportsvogn, og så komemr du ikke tættere på med en køretur i en lamborghini.

Du tænker nok at det er vildt dyrt, men tro mig, prisen vil overraske dig.

Læs mere her

LÆKKER BØF FOR 2

En god bøf for 2

Skal du købe gaver til ham, hvorfor så ikke give en lækker middag som i kan nyde i fælleskab?

Det er måske ikke den mest opfindsomme gave, men uanset hvad er det lækkert og en oplagt mulighed for lidt fælles kvalitetstid ved bordet.

Fra 499,- her

WELLNESS

wellness for mænd gave

Det kan godt være at det ikke står på hans ønskeseddel, fordi det måske ikke er så mandigt at ønske sig en gang wellness, men enhver mand vil synes at det er lækkert at få lidt forkælelse.

Læs mere - Fra 600,-

SLIPSE- OG BÆLTEHOLDER

slipseholder til ham

Okay, jeg erkender at det ikke er alle mænd der har så mange slips og bælter at det giver mening, men hvis du har en kæreste som altid går med slips eller har mange bælter at vælge mellem så er dette da en oplagt gave.


PERSONLIGE MANCHETKNAPPER MED INDGRAVERING

Manchetknapper med indgravering

Gaven til den moderne mand hvor en almindelig skjorte ikke er nok. Det ser simpelthen super godt ud med en skjorte der er lukket med manchetknapper, og hvis det skal gøres, hvorfor så ikke med en personlige gave der er indgraveret til den enkelte person?


Flot læder nøglering i sort læder

Personlig læder nøglering

Design en flot, stilren og maskulin nøglering i læder som vil være en perfekt gave til enhver mand. Det smukke design kan tilpasses til netop den person du køber gave til, så mulighederne er mange.

Andre gaver til ham som endnu ikke er tilføjet på listen:

  • Boxershorts
  • Popcornmaskine
  • Gokart tur
  • Skægvoks
  • Robotstøvsuger
  • Læderbælte
  • F16 simulator

Julegave til ham

Det er blevet tid til at købe julegaver til ham og alle andre der skal have en pakke under juletræet. Vi elsker at give gaver, men vi elsker endnu mere at hjælpe andre med at finde den perfekte gave.

Derfor håber vi at du finder den perfekte julegave til ham her på listen hvor vi har samlet de bedste ideer til gaver.

Gaver til ham

Når du køber en gave til ham er der mange forskellige muligheder, og det er selvfølgeligt vigtigt for dig at du rammer helt rigtigt. Du kan enten gå efter at give en meget personlig gave eller måske en forkælelsesgave. Der er også den “fede” gave eller bare den kedelige gave som alligevel altid er god.

Vi håber du at du finder den rigtige gave til ham, og får en fantastisk jul, eller hvilken begivenhed du nu skal købe gave til.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...