Gave til ham

gaver til ham 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...

Skal du finde en gave til ham? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her kan du finde inspiration til de rigtige gaver til ham.

Vi forsøger hele tiden at vedligeholde og opdatere listen, så alle tingene er højaktuelle og følger de nyeste trends. På den måde er du sikker på at finde frem til en gave som han blive glad for.

Listen henvender sig til alle mænd, uafhængigt af alder og interesser. Der er heller ikke særligt fokus på nogle anledninger eller andet. Blot fede gaver til ham, og intet andet.

Søger du noget mere specifikt kan du kigge forbi en af vores andre lister med gaveideer.


BRIDGEWALKING

giv bridgewalking som gave til ham

Bridgewalking er en fantastisk oplevelsesgave som du kan give til ham og måske endda dele med ham og resten af familien. Jeg har selv prøvet det, og må erkende at det er en fantastisk oplevelse som bestemt er pengene værd.

Giv som gave her


LUKSUS BARBERING

Bliv barberet med stil

Enhver mand fortjener at bliver barberet på gammeldags manér. Det er en oplevelse i sig selv, og så er det noget enhver mand med skæg vil sætte pris på.

Læs mere her


GOD ROM, GIN ELLER WISKEY

premium spiritus gave til ham

Det er blevet meget populært at give premium spiritus som en gave. Der er noget lækkert over en rom, whiskey eller gin i højeste kvalitet som man kan nyde sammen. Se udvalget på linket herunder.

Find gode tilbud her


ELEGANT UR

elegant ur gave til ham

Et flot ur eller andet smykke er en all time favorit gave til ham, fordi enhver mand vil have glæde af et nyt flot ur. På siden som er linkes til herunder finder du et bredt udvalg af flotte ure til ham.

Måske tænker du at et ur er en for dyr gave, men man kan faktisk få rigtig lækre ure ned til 600 kroner på gode tilbud.

Find et flot ur her


OPLEVELSESGAVEKORT – VALGFRIT BELØB

svendegave til ham oplevelsesgavekort

Er der ingen af gaverne som rammer plet for dig, så kan du overveje at give en oplevelsesgave til ham. Det kan gøres som et gavekort eller en specifik oplevelse du selv udvælger.

Gavekort fra 'Du Glemmer Det Aldrig'

Gavekort fra 'GoDream'


FLOT UR FRA NORDGREN

ur med sort læderrem fra nordgren

De fleste mænd kan lide flotte ure, og med dette ur kan du næsten ikke ramme forkert. Det er et elegant ur til en fornuftig pris. Det fås naturligvis i mange varianter, eksempelvis med en brun læderrem i stedet.

Læs mere her


HØRETELEFONER

høretelefoner til ham

Dette er muligvis de bedste høretelefoner du overhovedet kan købe for penge, hvilket også er årsagen til at så mange har købt dem i både 2017 og 2018.

Køb den herØLSMAGNING FOR 2

Ølsmagning for 2

Hvis du vil give en oplevelsesgave som i kan dele, så er en ølsmagning oplagt. Der findes forskellige typer alt efter hvor du befinder dig i landet, men denne ølsmagning er meget populær og fås billigt.

Kun 299,- her


LÆKKER SKJORTE

Skjorte gave

Du kan også købe en lækker skjorte til ham. Det er en sikker gave som virker år efter år og altid rammer plet uanset hvad.


Ét liv Én tid Ét menneske

et liv en tid et menneske

Denne bog af Morten Albæk har været utrolig populær i 2018 og med god grund. Enhver person vil kunne finde glæde i at læse bogen, hvilket gør det til en perfekt gave.

Bogen findes her


VÆRKTØJ

Elværktøj gave

Der er ikke noget bedre end at få nyt værktøj. Du ved nok bedst selv hvad den enkelte person har og ikke har, men her kommer ihvertfald et link til et sted hvor du kan få gode priser på kvalitetsværktøj.

Find kvalitets værktøj her


BARBERSÆT

Lækkert barbersæt til mænd

Går du rundt i Magasin eller Salling kan du ikke undgå at se de flotte barbersæt som er blevet ekstra populære i løbet af 2018. Her ser du et af de lækre og dyre sæt, men de fås i forskellige prisklasser. Denne gave passer til en ægte gentleman.

Find barbersæt her.


PRØVEKØR EN FERRARI

prøvekør ferrari som gave

Det er vel en drøm for de fleste mænd at køre en ferrari, så her er din mulighed for bogstaveligt talt at give en drøm i gave. Det er billigere end du tror.

Køb oplevelsen her


SOUS VIDE STICK ELLER KAR

sous vide stang til m anden der har alting

Sous Vide er den helt store mad-dilde i 2018. Det  er madlavningsstilen hvor man tilbereder sin mad ved at lade det varme op i et kar med en kontrolleret temperatur.

Blandt mænd er det en utrolig populær madlavningsform.

Se modeller fra Wupti her

Se modeller fra Coop Shopping her


BOG KLASSIKER

En bestseller bog som gave

Du kan finde en af mange bestsellers på SAXO og give en den som gave til ham. Der tonsvis af spændende bøger at vælge imellem, og på SAXO plejer man altid at kunne finde gode tilbud.

Se bestsellers her


PARFUME & DEO

deo og parfume herre gave

En klassiker på ønskesedlen er parfume og deo som også virker år efter år. Det er måske ikke den mest personlige gave, men det er en gave der altid rammer plet.

Køb billige parfumer her


APPLE WATCH TIL HAM

Apple watch

Apple Watch har været en meget populær gave lige siden det kom ud. Det er en virkelig dyr og utrolig flot gave som enhver mand vil blive lykkelig for at modtage.

Find en god pris her


VINREOL

vinreol gave

En perfekt gave til vinelskeren som vil have sin vin til at stå fremme og se godt ud. Find denne og mange andre vinreoler til ham.

Vinreoler


GAMINGUDSTYR

gamer stol

Hvis han er typen der gamer, så kig forbi vores store liste med gamer gaver hvor du helt sikkert vil ramme plet med årets bedste gave.

Find gaver til gameren her


BRÆTSPIL

Giv et brætspil i gave

Et brætspil er en perfekt gave til enhver. HINT som vises her er blot ét af mange genialt brætspil du kan give som gave til ham eller enhver anden du skal købe gave til.

Find brætspil her


SONOS HØJTALER

Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

Uden tvivl en af de mest populære lydsystemer på det danske marked lige nu og med god grund. SONOS leverer det flotteste og mest stilrene design kombineret med den fedeste lyd. Det er en perfekt gave til ham der elsker at høre musik i alle rum af hjemmet.

Forskellige varianter her


FESTIVAL SURVIVAL KIT

festival survival kit

Giv et festival survival kit til når festivalsæsonnen går i gang. Det er et must have til ham der elsker at tage på festival.

Fås billigt her


ØRE/NÆSE TRIMMER

øre og næsetrimmer

En gave som måske er mere praktisk end den er “fed”, men det er noget enhver mand bør have, så hvorfor ikke give den til ham med det samme?

Fås her


LUKSUS BRUNCH

luksus brunch

Virkelig lækker gave som kan deles med den du giver den til. Et gavekort på en luksusbrunch er garanteret en god oplevelse. Del den og nyd den!

Fås her


KVALITETS PROPTRÆKKER

Proptrækker kvalitet

Denne er blot én af mange lækre proptrækkere som du kan købe. Det er en perfekt gave til vinelskeren som vil åbne vinen med manér.

Find den her


SKRABEKORT

verdenskort som man kan skrabe

Giv en anderledes gave hvor modtageren skal skrabe kortet for at indikere hvor i verden han har været. Det er en virkelig sjov gave som ser utrolig flot ud når den hænger på væggen.

Koster 120 kr. her


KØRETUR I LAMBORGHINI

prøv at køre i lambogini

En gave til ham med seriøs fart på. Enhver mand drømmer om at køre en rigtig sportsvogn, og så komemr du ikke tættere på med en køretur i en lamborghini.

Du tænker nok at det er vildt dyrt, men tro mig, prisen vil overraske dig.

Læs mere her


LÆKKER BØF FOR 2

En god bøf for 2

Skal du købe gaver til ham, hvorfor så ikke give en lækker middag som i kan nyde i fælleskab?

Det er måske ikke den mest opfindsomme gave, men uanset hvad er det lækkert og en oplagt mulighed for lidt fælles kvalitetstid ved bordet.

Fra 499,- her


WELLNESS

wellness for mænd gave

Det kan godt være at det ikke står på hans ønskeseddel, fordi det måske ikke er så mandigt at ønske sig en gang wellness, men enhver mand vil synes at det er lækkert at få lidt forkælelse.

Læs mere - Fra 600,-


SLIPSE- OG BÆLTEHOLDER

slipseholder til ham

Okay, jeg erkender at det ikke er alle mænd der har så mange slips og bælter at det giver mening, men hvis du har en kæreste som altid går med slips eller har mange bælter at vælge mellem så er dette da en oplagt gave.


PERSONLIGE MANCHETKNAPPER MED INDGRAVERING

Manchetknapper med indgravering

Gaven til den moderne mand hvor en almindelig skjorte ikke er nok. Det ser simpelthen super godt ud med en skjorte der er lukket med manchetknapper, og hvis det skal gøres, hvorfor så ikke med en personlige gave der er indgraveret til den enkelte person?


 DOKUMENTMAPPE MED INDGRAVERNG

dokumentmappe med indgravering

Denne gave passer nok mere til mænd end drenge, men det er en virkelig flot mappe til manden som går op i at se godt ud på arbejdet.

Det er samtidig en meget personlig gave til ham, da indgraveringen gør gaven meget unik.


Andre gaver til ham som endnu ikke er tilføjet på listen:

  • Boxershorts
  • Popcornmaskine
  • Gokart tur
  • Skægvoks
  • Robotstøvsuger
  • Læderbælte
  • F16 simulator

Julegave til ham

Det er blevet tid til at købe julegaver til ham og alle andre der skal have en pakke under juletræet. Vi elsker at give gaver, men vi elsker endnu mere at hjælpe andre med at finde den perfekte gave.

Derfor håber vi at du finder den perfekte julegave til ham her på listen hvor vi har samlet de bedste ideer til gaver.

Gaver til ham

Når du køber en gave til ham er der mange forskellige muligheder, og det er selvfølgeligt vigtigt for dig at du rammer helt rigtigt. Du kan enten gå efter at give en meget personlig gave eller måske en forkælelsesgave. Der er også den “fede” gave eller bare den kedelige gave som alligevel altid er god.

Vi håber du at du finder den rigtige gave til ham, og får en fantastisk jul, eller hvilken begivenhed du nu skal købe gave til.

You May Also Like

Avatar for admin

About the Author: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.