Gave til jægeren

Den smukke og rå natur som du finder i lille Danmark, gør at mange danskere er glade for at gå på jagt. Måske skal du købe en gave til jægeren, men hvis du ligesom mig, ikke selv går på jagt, kan det være umuligt at vide hvad man skal købe.

Derfor har vi undersøgt hvad de som går på jagt ønsker sig året rundt, for at du nemmere kan købe en god gave til en der elsker at gå på jagt. Lad os se hvilke gaver jægeren ønsker sig i 2020:

vildtkamera i gave til jæregen

Vildtkamera

Et vildtkamera er lidt en gadget for jægeren der elsker fedt udstyr og kan lide at lege med teknologien. Du kan få vildtkameraer helt ned til 499 når der er gode tilbud, så prisen er fin indenfor gavekøbs rammen. Alternativt kan du gå sammen med andre og købe en af de dyrere modeller.


En ny geværrem i lækker kvalitet

Du kan finde mange lækre geværremme eller en riffelrem i høj kvalitet. Modellen på dette billede er i lækkert læder og koster 299 kroner, men der findes også mange andre modeller som ser anderledes ud og i andre prisklasser.


stanley shotglas sæt

Shotglas sæt

Til jægeren som kan lide en lille én er dette sæt fra Stanley en skøn gave.

Du får hele sættet for kun 249 kroner, og så indeholder det fire snapseglas i rustfrit stål samt et termokrus i høj kvalitet.


Härkila dokumentmappe til jagtrejsen

Når man går på jagt er det vigtigt at have de rette papirer og rejsedokumenter med. Derfor kan du købe en dokumentmappe i kvaliteteslæder fra det populære mærke Härkila.

I mappen er der 4 plastlommer til rejsedokumenter, og 6 kommer som hver har plads til 3 kreditkort. Der er altså plads til det hele.


siddepude til jagt

Smart siddepude eller rygsækstol

Denne smarte siddepude er lavet i camouflage, og så har den en kraftig pude som lader jægeren sidde komfortabelt med et smart ryglæn til.

På linket herunder finder du også jagtstole, rygsækstole og mange andre produkter man kan sidde på når man er på jagt.


stanley termokande gave

Stanley termokande

Den nærmest legendariske termokande fra Stanley Master Series er et must for enhver seriøs jæger med smag for kaffe. Der garanteres op til 27 timers varmt indhold på grund af den dobbelte isolering og så er den BPA-fri.

Modellen på billedet er en klassisk 1L, men du kan finde alle størrelser.


Zippo håndvarmer

Zippi håndvarmer i sølv eller sort

Den fede Zippo håndvarmer kan holde sig varm i op til 12 timer på en enkelt påfyldning. Det er en perfekt gave til den kvalitetsbevidste jæger som har alt i forvejen.


trækop fra harkila

Härkila trækop til jagt

En klassiker blandt jægere er denne trækop fra Härkila som er lavet i traditionelt skandinavisk design, og er super lækker kvalitet. Kan passende købes i kombination med en termokande fra Stanley.


stanley lommelærke gave

Lommelærke i høj kvalitet for kun 199,-

Denne klassiske lommelærke har ekstra stor åbning så den både er nem at fylde og drikke af. Så er den også med never-lose cap, da selve låget sidder fast, og derfor ikke kan tabes og blive væk i mos-bunden.


Hvad giver man i gave til jægeren der har alt?

Det kan være utrolig svært at finde en gave til jægeren der har alt, men i virkeligheden er det sjændent sådan at man har alt… særligt når man har en så dyr hobby som jagt jo er.

Derfor handler det om at finde frem til det område hvor der er blevet sparet, for netop den person du skal købe en jagtgave til.

I listen ovenfor har vi samlet så mange gode gaveideer til dem der går på jagt, at det burde være umuligt for én person at have det hele. Så du skal blot kigge igennem de mange gode gaveideer til jægeren, og finde frem til netop den ting som passer i dit gavekøb.

gave til jægeren som har alt

Hvad koster en jagtgave?

Vi har bestræbt os på at fylde gavelisten med ideer i de fleste prisklasser. Der er gaveideer helt ned til 200 kroner, og så er der selvfølgelig de helt dyre gaver.

De fleste af gaverne på listen koster 300-600 kroner, som for mange er et ret almindeligt niveau at give gave for. Vi ønsker selvfølgelig ikke at diktere hvor meget du skal give gave for, så de ovenstående er blot forslag til hvad man kan give. Du kan sikkert også finde et godt tilbud, hvis nogle af tingene er for dyre til det du vil give gave for.

Gode temaer for jagtgaver

Vi bestræber os altid på at finde frem til de forskellige temaer som du kan købe gave indenfor til de forskellige personer. Derfor har vi også inddelt denne liste i temaer som er aktuelle for gaver til jægeren.

Ting til at holde varmen

Mange af de fede gaver du kan købe til en der går på jagt relaterer sig til at holde varmen. Det kan være ting som jagthandsker, jagtsokker, en zippo håndvarmer eller anden påklædning som er speciallavet til jagt.

Teknologi og gadgets

En lang række gaveideer til jægeren er også forskellige former for teknologi eller gadgets. Det er de gode gaver til ham som allerede har alt, og bliver glad for en overraskelse. En teknologigave kan eksempelvis være et vildtkamera eller batteridrevne varmesåler til støvlerne.

Jagtspecifikke ting

Så er der alle de jagtspecifikke ting, som du skal have noget viden for at kunne købe. Det kan eksempelvis være udstyr til at rengøre riflen eller andet. Det kræver at du selv har noget viden ift. hvad der passer til det grej som jægeren allerede har.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...