Last minute gaver

Med last minute gaver skal det gå hurtigt, og det skal være nu!

Derfor er de bedste gaver i sidste øjeblik, oplevelses gaver. Der er nemlig ingen levering, du bestiller blot online, printer et gavekort og så er gaven klar på under 10 minutter. Smart? YES.

Så kig igennem listen og se om du ikke hurtigt kan finde en gave, som er til at give i sidste øjeblik. Hvem har ikke prøver at være ude i sidste minut? 🙂


biograftur som gave

Biograftur for 2

Et gavekort med en biograftur for 2 koster kun 289. Skal gaven være lidt større kan du også købe bio&burger eller de andre oplevelser med biograf.


Giv gavekort i sidste øjeblik

Giv en oplevelse

Der findes utallige muligheder for at sende oplevelses gavekort digitalt. På den måde kan du give gaven i sidste øjeblik.


flødebollekursus

Flødebolle-kursus

Et flødebollekursus er en super sjov ting, som i kan gøre sammen, eller du kan give det så personen selv kan bruge det med hvem de vil. Det er overraskende sjovt og en meget populær gave!


Spaophold for 2

Spaophold for 2

En af de ultimativt mest populære gaveideer må være spaophold for 2.

Oplevelsen fås i mange forskellige prisklasser efter hvilket spagavekort du vælger.


bridgewalking

Bridgewalking – En stor oplevelse!

Bridgewalking er noget som jeg personligt har prøvet, og var helt vild med oplevelsen. Det koster kun 285 per mand, og du kan være sikker på at hverken du eller modtageren bliver skuffet.


tivoli entre for 2

Tivoli entré for 2

Du kan også give en tivoli entré for 2. Så får i helt sikkert en uforglemmelig oplevelse, og gaven er sikret i sidste øjeblik uden nogen forberedelse.


sidste øjeblik gave til kæresten

Last minute gave til kæresten: Spaophold

Har du glemt at købe en gave til kæresten, og skal det løses i sidste øjeblik? Så er et spaophold din redning!

Her finder du en af de mindre dyre muligheder.


cafeburger for 2 som last minute gave

En tur på café

En tur på café og spise en god burger sammen? Hvem ville ikke blive glad for det? 🙂


Se listen med gaver til babyshower her.


gavekort til en oplevelse

Et gavekort til en oplevelse

Med et gavekort til en oplevelse kan den heldige modtager selv vælge præcis hvilken oplevelse der skaber den perfekte dag.


Gin/rom/whiskey smagning

Jeg har selv været så heldig at prøve en ginsmaning hos Njord gin, og det var helt fantastisk.

Det er en oplevelse som koster 400 kroner, men er du mere til whiskey, rom eller noget helt tredje, så er der også mange muligheder!


Gavkajakkursus

Havkajak kursus

En af de dyrere oplevelser, men bestemt en fed en af slagsen. Her får du virkelig en anderledes oplevelse end du er vant til.


Last minute gaver

Nogle gange står man bare og mangler en gave i sidste øjeblik, og når butikkerne har lukket, eller du ikke har tid, er det ikke altid nemt at finde en løsning. Netop derfor har vi lavet en liste som skal hjælpe dig med en last minute gave, når det virkelig haster. Alle gaver på listen er noget du kan købe i sidste øjeblik. De fleste oplevelser kræver ikke mere end fem minutter at booke.

Gave i sidste øjeblik

Jeg har glemt at købe en gave, hvad gør jeg? Den panik kender vi alle sammen, og det er ikke en fed situation at stå i. Heldigvis er der mange muligheder for at købe gave i sidste øjeblik, som alligevel virker personlig og gennemført. Jeg har selv benyttet mig af diverse oplevelses sites og online gavekort mange gange. Det er bare en virkelig god løsning når man slet ikke har tiden til at købe en fysisk gave.

Gaver i sidste sekund

Den nemmeste løsning, når gaven skal købes i sidste sekund er en oplevelsesgave. Mange hjemmesider tilbyder at du kan købe et gavekort til en specifik oplevelse, og så printe et flot kort med en privat besked oven i købet. Det gør det nemt at lave en hurtig flot løsning, når det skal gå virkelig hurtigt. De gange hvor jeg selv har benyttet mig af sider som du glemmer det aldrig, eller GoDream er det lykkedes mig at finde, bestille og modtage gavekort på under 10 minutter.

Hvorfor er oplevelses gaver godt i sidste øjeblik?

Det bedste ved at give en oplevelse i gave er, at en oplevelse aldrig bliver glemt. Hvis du giver en person en tur i svævefly, eller en lækker romsmagning, så kan du være sikker på at at den oplevelse bliver husket. Det får gaven til at virke meget personlig, selvom det i virkeligheden er noget du har booket i sidste sekund. Det er smart!


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...