Gaveideer til ham for under 300kr

Mangler du gaveideer til ham for under 300 kroner? Så er du kommet til det rette sted.

Her på siden har vi nemlig samlet en liste over de bedste ideer til gaver, som du kan give ham for under 300 kroner.

Se også vores helt nye og opdaterede liste med den perfekte gave til ham der har alt.

Der vil være gaveideer i forskellige genre, så du helt sikkert kan finde noget der passer til ham!

Enjoy!..


verdenskort som man kan skrabe

HVOR I VERDEN HAR DU VÆRET?

De her sjove kort er vildt flotte og koster kun 120 kroner stykket eller 96 hvis du køber 2 på samme tid. Så kan du også købe et med til dig selv. Det fungerer ved at modtageren skraber kortet løbende, i takt med at man får set verden. Det er da en sjov gave for under 300 kroner!

Fås for 120 kroner her.

georg jensen nøglering

GEORG JENSEN NØGLERING

En flot og stilren nøglering er en gave som man kan bruge i mange år, og derfor er det også en fantastisk gaveide til ham. Personligt er jeg helt vild med denne fra Georg Jensen, men de fås i mange varianter. Denne model koster normalt 220,- kroner, men er ofte på tilbud.

Læs mere her

grand cru glas cognac

GRAND CRU COGNACGLAS

Premium spiritus er en af de helt store trends blandt mænd for tiden, og skal den dyre cognac nydes, så skal det selvfølgelig også være i det rigtige glas. Her får du 2 stks for kun 170 kroner, og så er der næsten altid tilbud på hjemmesiden.

Køb det her

flot gave stelton proptrækker

STILET PROPTRÆKKER

Drikker han vin, så er en flot proptrækker måske den rigtige gaveide til ham? Du kan eksempelvis overveje denne model fra Stelton, som er super flot og stilren. Den fås for 280 kroner.

Kan købes her

georg jensen øllefant i gave

GEORG JENSEN ØLLEFANT FLASKEÅBNER

Drikker han ikke vin, så er det måske mere øl der skal åbnes? Så er det heldigt at du kan give ham denne flotte ølåbner fra Georg Jensen. En lidt sjov og alternativ gave, som kan stå fremme og se godt ud, når du ikke bruger snablen til at åbne øl. Fås fra 260 kroner.

Se øllefanten her

næse og øre trimmer

NÆSE- OG ØRETRIMMER

Okay det er måske lidt en praktisk gave, men alligevel noget som næsten alle mænd bør have. Om du køber en gave til din far eller din kæreste, så kunne der måske være brug for en næse og øretrimmer 😀 Den kan ihvertfald købes for under 200 kroner.

Køb den her

Bridgewalking

BRIDGEWALKING

Bridgewalking er en kæmpe trend på verdensplan, og så er det oven i købet blevet muligt at prøve det på den gamle lillebæltsbro ved Middelfart. Overraskende nok så koster det under 270 kroner, så tag ham under armen og en tur på bridgewalking med denne gaveide.

Læs om oplevelsen her

Ølsmagning

ØLSMAGNING

Uanset hvem han er, så er det meget usandsynligt at han ikke drikker fadøl, og så er en lækker ølsmagning måske det helt rigtige. Sådan en oplevelse fås for kun 150 kroner, og så er der garanteret hygge!

Kan købes her

SVÆREVLYVNING

Svæveflyvning er en vanvittig fed oplevelse som alle burde prøve. Og dyrt tænker du måske? Nej du kan faktisk give ham en tur i sværefly for kun 295 kroner :O Så er det bare afsted til sit livs oplevelse med det samme!

Se mere her

OBH stegetermometer

OBH STEGETERMOMETER

En sikker vinde, som de fleste mænd har brug for er selv et lækkert stegetermometer. En mand i køkkenet har brug for det helt rigtige udstyr, og det kan du give ham for kun 299,95,-.

Køb det her

eva solo grillgaffel i gave

EVA SOLO GRILLGAFFEL

Vi bliver lidt i madlavningskategorien med en lægger grillgaffel fra Eva Solo. Et tidsløst design, og ligesom i køkkenet, så er det udstyret som gør manden glad når han står ved grillen.


pengeklips fra georg jensen

GEORG JENSEN PENGEKLIPS

En flot pengeklips? Du tænker måske at ingen bruger kontanter mere, men for dem som gør, så er det utrolig stilrent med en flot pengeklips. Derfor fortjener den gaveide også en plads på listen. Den som du ser på billedet kan fås for kun 220 kroner, men desværre følger sedlerne ikke med 😉


Flot læder nøglering i sort læder

Personlig læder nøglering

Design en flot, stilren og maskulin nøglering i læder som vil være en perfekt gave til enhver mand. Det smukke design kan tilpasses til netop den person du køber gave til, så mulighederne er mange.

WOW – Du har nået enden af listen med gaveideer til ham.

Fandt du ikke den helt perfekte gaveidé? Det håber vi at du gjorde, men ellers kan du kigge lidt rundt i nogle af de andre lister vi tilbyder.

Se eksempelvis en liste over gaveideer til gameren her.

Du kan også give et sæt med madkasser til den studerende som har mad med hver dag.

Se listen: Gaver til manden der har alt

Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...