Gaveideer til ham for under 300kr

gaveideer til ham for under 300 kroner 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...

Mangler du gaveideer til ham for under 300 kroner? Så er du kommet til det rette sted.

Her på siden har vi nemlig samlet en liste over de bedste ideer til gaver, som du kan give ham for under 300 kroner.

Se også vores helt nye og opdaterede liste med den perfekte gave til ham der har alt.

Der vil være gaveideer i forskellige genre, så du helt sikkert kan finde noget der passer til ham!

Enjoy!..


HVOR I VERDEN HAR DU VÆRET?

verdenskort som man kan skrabe

De her sjove kort er vildt flotte og koster kun 120 kroner stykket eller 96 hvis du køber 2 på samme tid. Så kan du også købe et med til dig selv. Det fungerer ved at modtageren skraber kortet løbende, i takt med at man får set verden. Det er da en sjov gave for under 300 kroner!

Fås for 120 kroner her.


GEORG JENSEN NØGLERING

georg jensen nøglering

En flot og stilren nøglering er en gave som man kan bruge i mange år, og derfor er det også en fantastisk gaveide til ham. Personligt er jeg helt vild med denne fra Georg Jensen, men de fås i mange varianter. Denne model koster normalt 220,- kroner, men er ofte på tilbud.

Læs mere her


GRAND CRU COGNACGLAS

grand cru glas cognac

Premium spiritus er en af de helt store trends blandt mænd for tiden, og skal den dyre cognac nydes, så skal det selvfølgelig også være i det rigtige glas. Her får du 2 stks for kun 170 kroner, og så er der næsten altid tilbud på hjemmesiden.

Køb det her


STILET PROPTRÆKKER

flot gave stelton proptrækker

Drikker han vin, så er en flot proptrækker måske den rigtige gaveide til ham? Du kan eksempelvis overveje denne model fra Stelton, som er super flot og stilren. Den fås for 280 kroner.

Kan købes her


GEORG JENSEN ØLLEFANT FLASKEÅBNER

georg jensen øllefant i gave

Drikker han ikke vin, så er det måske mere øl der skal åbnes? Så er det heldigt at du kan give ham denne flotte ølåbner fra Georg Jensen. En lidt sjov og alternativ gave, som kan stå fremme og se godt ud, når du ikke bruger snablen til at åbne øl. Fås fra 260 kroner.

Se øllefanten her


NÆSE- OG ØRETRIMMER

næse og øre trimmer

Okay det er måske lidt en praktisk gave, men alligevel noget som næsten alle mænd bør have. Om du køber en gave til din far eller din kæreste, så kunne der måske være brug for en næse og øretrimmer 😀 Den kan ihvertfald købes for under 200 kroner.

Køb den her


BRIDGEWALKING

Bridgewalking

Bridgewalking er en kæmpe trend på verdensplan, og så er det oven i købet blevet muligt at prøve det på den gamle lillebæltsbro ved Middelfart. Overraskende nok så koster det under 270 kroner, så tag ham under armen og en tur på bridgewalking med denne gaveide.

Læs om oplevelsen her


ØLSMAGNING

ØlsmagningUanset hvem han er, så er det meget usandsynligt at han ikke drikker fadøl, og så er en lækker ølsmagning måske det helt rigtige. Sådan en oplevelse fås for kun 150 kroner, og så er der garanteret hygge!

Kan købes her


SVÆREVLYVNING

Svæveflyvning er en vanvittig fed oplevelse som alle burde prøve. Og dyrt tænker du måske? Nej du kan faktisk give ham en tur i sværefly for kun 295 kroner :O Så er det bare afsted til sit livs oplevelse med det samme!

Se mere her


OBH STEGETERMOMETER

OBH stegetermometer

En sikker vinde, som de fleste mænd har brug for er selv et lækkert stegetermometer. En mand i køkkenet har brug for det helt rigtige udstyr, og det kan du give ham for kun 299,95,-.

Køb det her


EVA SOLO GRILLGAFFEL

eva solo grillgaffel i gave

Vi bliver lidt i madlavningskategorien med en lægger grillgaffel fra Eva Solo. Et tidsløst design, og ligesom i køkkenet, så er det udstyret som gør manden glad når han står ved grillen.


GEORG JENSEN PENGEKLIPS

pengeklips fra georg jensen

En flot pengeklips? Du tænker måske at ingen bruger kontanter mere, men for dem som gør, så er det utrolig stilrent med en flot pengeklips. Derfor fortjener den gaveide også en plads på listen. Den som du ser på billedet kan fås for kun 220 kroner, men desværre følger sedlerne ikke med 😉


WOW – Du har nået enden af listen med gaveideer til ham.

Fandt du ikke den helt perfekte gaveidé? Det håber vi at du gjorde, men ellers kan du kigge lidt rundt i nogle af de andre lister vi tilbyder.

Se eksempelvis en liste over gaveideer til gameren her.

Se listen: Gaver til manden der har alt

You May Also Like

Avatar for Administrator

About the Author: Administrator

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.