Gaven til manden der har alt

Skal du købe gaven til manden der har alt?

Så er du kommet til det rette sted, her får du nemlig alle de bedste ideer når du skal købe en gave til manden der har alt.

Haster det? Så se vores liste med last minute gaver, som du kan købe i sidste øjeblik.

Vi har også lister til specifikke typer. Se eksempelvis gaver til cykelrytteren, gave til fodboldspilleren eller gaver til gameren.

Der er altid svært at købe en gave til ham der ikke har nogen ønskeseddel, men så er det heldigt at der er mange andre der har stået i samme situation før dig, og netop derfor får du nu serveret alle de bedste gaveideer.

Lad os se nogle forskellige forslag til en gave til ham der har alt.


svendegave til ham oplevelsesgavekort

OPLEVELSESGAVEKORT – VALGFRIT BELØB

Når du skal købe en gave til manden der har alt, så er et gavekort jo oplagt. Et gavekort til en oplevelse er bare lidt sjovere. Så ender gaven med at blive brugt og husket.

Gavekort fra 'Du glemer det aldrig' Gavekort fra 'GoDream'

ur med sort læderrem fra nordgren

FLOT UR FRA NORDGREN

Dette flotte ur fra Nordgren er en oplagt gave til manden der har alt. Det fås også i andre varianter, blandt andet med brun læderrem i stedet for den sorte som på billedet her.

Læs mere her

prøv at køre i lambogini

KØRETUR I LAMBORGHINI

Næsten alle mænd ville nyde at sætte sig bag rettet i en Lamboghini, det må være den perfekte gave til ham der har alt!

Der findes mange variationer, alt efter om man vil køre på bane, eller inde i byen, det er helt op til dig.

Læs mere her

gave til ham der har alt

STØJREDUCERENDE HOVEDTELEFONER

Disse støjreducerende høretelefoner fra WOOFit er ekstremt fede og stilrene. Det er en oplagt gave til enhver mand der ikke ønsker sig noget specifikt. Der findes forskellige modeller som alle findes hos SACKit.

Køb de fede høretelefoner her

wellness for mænd gave

WELLNESS TIL MÆND

Selvom de færeste mænd vil erkende det, så er en gang wellness nu ganske fint.

Giv en forkælelsesbehandling som gave.

Læs mere - Fra 600,-

sous vide stang til m anden der har alting

SOUS VIDE STICK ELLER KAR

Hvis du ikke har hørt om Sous Vide endnu, så er det med at komme ombord på bølgen.

Det er nemlig en helt fantastisk madlavningsstil, som er ekstremt populær blandt mænd lige nu.

De fås både som kar og stav, personligt har jeg en maskine som både kan slowcooke og lave Sous Vide.

Se modeller fra Wupti her Se modeller fra Coop Shopping her

Sonos PLAY:1 Sort Højttaler

SONOS HØJTALER

Sonos er virkelig stormet frem, og med god grund. Deres højtalere har fantastisk lyd, flot design og et godt control system som gør det til den perfekte gave til ham der har alt.

Forskellige varianter her

BURGERPRES TIL STUFFED BURGERS

Pas på, hvis du giver denne i gave kommer du til at spise rigtig mange burgere. Det er 100 gange bedre end en almindelig hakkebøf!

Og så kan han komme lige hvad han vil inde i bøffen. Nemt og lækkert!

Kun 79,- her

et liv en tid et menneske

Ét liv Én tid Ét menneske

En bog som virkelig har fyldt meget i efteråret 2018. Morten Albæks bog er lidt af en bestseller, og med god grund. Det er en perfekt gave til manden der har “alt”, og vil tænke lidt filosofiske tanker.

Bogen findes her

GAME OF THRONES FAN?

Hvem elsker ikke Game of Thrones?

Hvis han er fan, så er det her ihvertfald en sjov gave til ham som har det hele i forvejen!

Læs mere her

Bliv barberet med stil

GAMMELDAGS BARBERING

Det er lidt af en oplevelse at få en rigtig klasisk barbering. En rigtig mandig mandegave 🙂

Læs mere her

Ølsmagning for 2

ØLSMAGNING FOR 2

Giv en lækker ølsmagning for 2, så er der garanteret hygge og god smag for alle pengene

Kun 299,- her

En god bøf for 2

LÆKKER BØF FOR 2

Giv en rigtig herremiddag med en lækker bøf for 2. Det er hygge og falder i enhver mands smag.

Perfekt til manden der har alt.

Fra 499,- her


Andre gode gaver til ham

 • Et flot ur
 • Bose QC35 høretelefoner
 • En ny flot pung eller kortholder
 • Pladespiller

Gaven til manden der har alt

Hvad i alverden kan man købe til en mand som har alt, eller ihvertfald ikke har  nogle ønsker. Det kan virke håbløst at finde frem til en god gave, hvis alt der står på ønskesedlen er “sokker og underbukser”. Men bare rolig, det behøver faktisk ikke være svært at købe en gave til ham der har alt, se nu bare denne liste, så er du halvejs mod den perfekte gave.

Vi elsker gaver! At gi, få og købe gaver kan være fantastisk sjovt, men det kan også være stressende hvis man er på total bar bund. Det er meningen at gaveindkøb skal være en fed aktivitet, det koster trods alt penge 😉

Med denne liste håber vi virkelig at kunne gøre dit gaveindkøb til mere end en sur opgave, så du kan nøjes med at nyde glæden  hos den heldige modtager af din gave. Og så husk at glæden ved at give kan være endnu større end glæden ved at modtage.

Julegave til ham og julegave til manden der har alt

En perfekt julegave til ham er ikke noget man bare finder. Det er en længere proces at ramme den helt rigtige gave, men bare rolig. Det kan godt lade sig gøre.

du skal blot gå igennem denne liste og så finder du helt sikkert en julegave til manden som har alt, og det vil du ikke fortryde.

Vi håber at du finder en helt fantastisk gave her på siden eller et andet sted.

God jul til dig og ham.

Hvad er den perfekte gave til manden der har alt?

Hvad er kriterierne for en successfuld gave? Vi prøver at give vores bud.

 1. Du skal finde en gave som modtageren bliver oprigtig glad for.
 2. Gaven skal være indenfor dit budget, så det ikke bliver træls når gaven er for dyr.
 3. Gaven skal være noget som modtageren husker dig for, ikke bare sokker.

Det er ihvertfald vores idé om hvad der er den perfekte gave til ham der har alt. Derfor er alle idéer på listen udelukkende gaveideer som er sjove og modtage, og som huskes mere end på dagen.

Den bedste gave er når personen stadig bruge din gave om 10 år, og husker at den kom fra dig, så har du virkelig ramt plet.

Gave til ham der har alt

Når vi finder de perfekte gaveideer, så tænker vi at der findes forskellige typer af gaver. Det gælder for alle anledninger du skal købe en gave til.

 • Oplevelsesgaven er tit den uventede gave, som virkelig kan varme hjertet. Det er sjovest hvis du giver en oplevelse for 2, som du kan dele med modtageren af gaven. At få en oplevelse som gave er altid noget der får folk til at huske det.
 • Ønskeseddel-gaven er alle de ting som står på ønskesedlen år efter år. Det kan være endnu en royal copenhagen tallerken til samlingen, eller deodorant og sokker til farmand. Det er ligesom lidt kedeligt og modtageren forventer at få det. Vil du undgå at gaver bare kommer fra en bestillingsseddel, så undgå de gaver!
 • Grinegaven er den gave som du egentlig godt ved at modtageren ikke kommer til at bruge, men det er stadig så sjovt at give, at du vælger at bruge penge på det. Det kan være en bog om at blive far, til en person som overhovedet ikke overvejer at få børn. Det kan også være en ironisk gave, som modtageren vil more sig over.
 • Den personlige gave er mange af de ting vi ikke kan komme på en liste som den her. Selvfølgelig kan du købe en personlig gave, hvis man f.eks ingraverer gaven, eller får speciallavet den, men den personlige gave finder du oftest selv på.
 • Gadget gaven gives ofte til mænd og drenge, og er den der fede ting som man selv har fået og elsker at bruge, og derfor vil dele glæden. Alle mænd har prøvet at få sådan en gave, ofte fra andre mænd.

De klassiske herregaver

Der findes en lang række klassikere som du aldrig kan gå galt i byen med. Det er den slags gavekategorier som altid virker for manden der har alt. Lad os give dig eksempler på nogle af de kategorier du kan kigge efter når du skal købe gaven til manden der har alt.

Der findes naturligvis tøjkategorien som altid virker. Enhver mand vil blive glad for at få en flot skjorte, eller et par nye bukser. Dér hvor det bliver aller nemmest for dig selv, er hvis du køber underbukser eller sokker, men så bliver det også lidt kedeligt. Hvis du vil ramme midt imellem kan du altid købe nogle flotte t-shirts i god kvalitet, som næsten vil ramme plet hos alle mænd.

Den næste kategori er inden dufte. Det kan være en god idé at give en parfume eller deodorant i gave til ham der har alt. Jeg kan ikke forestille mig en mand som ikke vil blive glad for den gave, og det er noget man altid mangler. For at gøre det helt perfekt anbefales det at købe både en parfume og deo sammen, så det passer til hinanden. Skal du købe en gave til din kæreste eller mand, er det ekstra smart, fordi du kan vælge en duft som du selv synes er god.

Når mænd når det punkt hvor de alligevel har det hele, så er det altid sjovt at købe noget indenfor gadgets. Der findes så mange sjove og brugbare gadgets som du kan give i gave. Ovenfor har jeg givet et par eksempler, men det er kun fantasien der sætter grænsen for de mange fede ting du kan give i gave.

Sportsudstyr er også en fantastisk gave til manden der har alt, fordi næsten alle mænd har en eller anden hobby eller dyrker noget sport. Uanset om det er golf, badminton, tennis eller fitness, så findes der en masse lækkert sportsudstyr som du kan give i gave. Særligt hvis man spiller en sport som koster mange penge, vil man blive glad for nyt udstyr i høj kvalitet.

Mange tror at man kun køber smykker og tilbehør til kvinder, men det er lige så oplagt når det kommer til mænd. Du kan næsten aldrig gå galt i byen med en kortholder, en pung, et ur, et slips eller noget helt andet. Hvis du køber en pung så sørg for at undersøge hvilken stil han har, da der er stor forskel på typen af pung. Et flot ur er en af de bedste idéer, fordi uret er den ting man går med hver eneste dag, og derfor husker gaven man har fået. Personligt synes jeg dog også at det er sjovt at købe et slips eller en butterfly, hvis man ved at manden står og mangler netop det.

Fik du købt en gave til ham der har alt?

Jeg håber virkelig at du fandt den inspiration du manglede, og fandt den rigtige gave.

Den helt perfekte gave kan gøre så meget for festen, og måske der falder en lige så god gave din egen vej, næste gang du har fødselsdag eller en anden anledning.

Smart og slim powerbank

Denne utrolig smarte powerbank kan oplade de fleste devices, og er en oplagt gaveide til personen som ikke ønsker sig noget. Alle kan nemlig have glæde af en powerbank, uanset om det står på ønskesedlen eller ej.


Et flot bælte

Bælter fås i mange udseender som passer til forskellige typer. En ting er sikkert: Næsten alle mænd går med bælte og vil også sætte pris på et flot bælte i god kvalitet.

Bog: Bendtner – begge sider

Årets julegaveide i 2019 er klart Bendtners nye bog, som er utrolig populær og læses af de fleste. Den vil helt sikkert være et gaveønske højt oppe på de fleste ønskesedler i år.


Kvalitets skægtrimmer

Et flot og velholdt skæg er et must for enhver mand som ikke skraber skægget helt væk.

At få en lækker maskine i god kvalitet vil være en virkelig god gave, fordi de fleste mænd har en alt for billigmaskine som giver et dårligt resultat og generer huden.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...