Dyre luksus gaver til hende

Leder du efter en gave til en særlig lejlighed? Og må det gerne være lidt ekstra luksus og lækkert? Så finder du her en liste over nogle lidt dyrere gaver til hende.

Nogle gange er det tid til de helt dyre gaver, men selvom rådighedsbeløbet er højt kan det alligevel være svært at få ideer til dyre luksus gaver til hende.

Men frygt ej.. Her på listen finder du massevis af gaveideer når hun rigtig skal forkæles.

Men nok snak, lad os se på nogle af de flotte og dyre gaveideer!


dyr gave til hende kitchen aid

Kitchen Aid køkkenmaskine

Ser hun den store bagedyst? Så er en køkkenmaskine fra Kitchen Aid en sikker vinder. Hun vil med sikkerhed elsker det flotte design og lade køkkenmaskinen få en central plads i køkkenet. Bonus? Du vil uden tvivl få serveret mere kage i hjemmet hvis du giver hende dette uvurderlige redskab. What’s not to like?


Elektronik til hende

Herunder finder du lækre elektronik-gaver til hende

Fujifilm Instax Mini 9

kamera gave

Fujifilm Instax Mini 9

Fujifilms Instax mini kamera er et polaroid inspireret kamera som fanger øjeblikket og fremkalder med det samme! Dette populære kamera er en genial gaveide til hende som har alt.


Apple watch

Apple watch

Er hun den sporty type og sætter hun pris på kvalitet og funktionalitet, så vil hun helt sikkert elske at tracke hendes aktivitet niveau, organisere hendes hverdag og holde styr på formen med et nyt Apple watch. Serie nr. 2 er blandt andet vandtæt hvilket gør det til den perfekte træningsmakker uanset sportsgren.


gave til ham der har alt

Støjreducerende høretelefoner

Man oplever en særlig luksus når man får et sæt lækre støjreducerende høretelefoner i hånden. Det er en gave som bare bliver ved med at give. Når du sidder i et fly, eller hvis du generelt rejser meget, så er det den perfekte gave.


Oplevelsen hun aldrig glemmer

Herunder finder du oplevelsesgaver som du kan give til hende hvis de skal være ekstra luksus.

Luksus gave til hende: Spaophold i Sverige

Overrask hende med et luksus spaophold i sverige. Så er der dømt forkælelse og hygge, og det vil med garanti være en stor succes. I får både overnatning, 3-retters menu og adgang til spa mm. så det vil helt sikkert sætte rammerne for et dejligt ophold.


Romantisk hotelophold

Trænger hun til at blive rigtig forkælet og leder du efter den perfekte oplevelse som i kan dele? Så er et romantisk hotelophold på Bandholm hotel helt sikkert den perfekte gaveide! Ved ankomst kan i nyde friske jordbær dyppet i chokolade og om aftenen bliver der serveret 3-retters middag inkl. 1 flaske vin. Opholdet er inkl. 1 overnatning og stor morgenmadsbuffet. En oplevelse i vil aldrig vil glemme.


ansigtsbehandling til hende som har alt

Ansigtsbehandling

Du kan også købe en lækker ansigtsbehandling, som uden tvivl vil være en dejlig oplevelse hvis hun i forvejen har alt andet.


Stilfuldt smykke

Er du på udkig efter et fedt smykke, som hun vil bære hver dag? Så er et ur en stilsikker vinder! Se med og få inspiration til hendes næste ur her.

Michael kors ur som gave

Michael Kors ur

Michael Kors laver moderigtige statement ure som med sikkerhed vil trække opmærksomhed. Det ekslusive brand er for hende som elsker kvalitet og tør skille sig ud fra mængden.


daniel wellington ur

Daniel Wellington ur

Et Daniel Wellington ur er en klassiker som vil falde i enhver piges smag!


Lækre accessories

Her finder du lækre accessories du kan give i gave til hende.

Tørklæde af Malene Birger

Malene birger tørklæde

Tørklæde af Malene Birger

Et lækkert tørklæde er ikke blot praktisk men også super smart! Et tørklæde fra Malene Birger med signatur print i flot farve vil med sikkerhed falde i god jord.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)
Loading...