Gamer bord

Sort og rødt gamerbord fra Arizzo 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...

Skal du købe et gamer bord, eller give et i gave? Så er du kommet til det rigtige sted.

Herunder finder du alle de bedste gamerborde, uanset om du søger den højeste kvalitet, mest for pengene eller noget helt tredje. Leder du efter en gave kan du finde gaver til ham på denne liste.

Et gaming bord er det helt nye lige nu, og med god grund. Det er nemlig vildt fedt at kunne lave det helt store setup til sin gaming, som alt sammen centrerer sig omkring det rette gamerbord.

AROZZI ARENA GAMER BORD – SORT/RØD

Sort og rødt gamerbord fra Arizzo

Denne model er uden tvivl et af de mest populære gamer borde du kan få, med god grund. Hele bordet er dækket af en musemåtte, som er vandafvisende, i tilfælde af at du spiler mens du gamer ved bordet.

Fås for 2.289,- her (SORT MODEL)

Fås for 2.289,- her (RØD MODEL)

Fås også i en model med grøn, blåt eller hvidt stel. Kan også findes med helt sort overflade.

Se en video om gamer bordet her:


L33T GAMER BORD

L33T bord til gaming

En anden virkelig fed model er L33T gamer bordet. Det er 1227 cm bredt, 680 cm dybt og 760 dm højt.

Fås for 1.499,- her


Arozzi Arena Leggero gaming desk – Rød (Fås også i sort og hvid)

Arozzi Arena Leggero Gaming Desk - Red

Denne model fra Arozzi er helt ny, og endnu et fantastisk but på et gamerbord i god kvalitet. Med dette bord får du plads til alt gamergrej, både mus, tastatur og 2 gamingskærme. Hele bordet er naturligvis én stor musemåtte!

Fås for 1.889 her

Se produktvideoen her:

Fås for 1.889 her

Se den hvid model her

Se den sorte model her

Hvorfor skal jeg købe et gamer bord?

Et gamer bord ser selvfølgelig vildt godt ud, men det skal også være en del mere end bare “fedt”, før man betaler så mange penge for det. Et gamerbord skal være optimeret sådan at det forbedrer din gamer-oplevelse markant. Du skal føles at det er sjovere eller bedre at game når du sidder bag bordet, ellers er der ingen grund til at købe det. Et gamer bord er nok mest for den dedikerede gamer, som virkelig vil have en fed hule at game i, så overvej hvor vigtigt dit miljø er for dig, før du investerer i bordet.

Et gamer bords funktionalitet

Du tænker måske, hvad er det så et gamerbord kan gøre for at hjælpe mig? Der er heldigvis mange forskellige funktioner som du bliver rigtig glad for. Det varierer fra bord til bord hvilke funktioner du får med, men her er nogle af de funktioner du vil blive glad for:

  • Hæve/sænke: Det er virkelig vigtigt at du kan justere dit bord til den rigtige højde. Det er de færreste som rent faktisk står op, men du skal stadig kunne justere højden så den passer til din stol.
  • Kabelstyring: Mange gamerborde kommer med komplet kabelstyring, hvor du kan gemme alle kabler væk på en smart måde. Det bliver du virkelig glad for hvis du har et stort setup med flere skærme og meget udstyr.
  • Fuld musemåtte: Mange borde har også en overflade som er komplet dækket af musemåtte, så din mus kører optimalt på hele overfladen. I nogle modeller er det vandavisende så du kan klare at spilde på bordet, og samtidig er det rart når du hviler armene på bordet, at det er blødt.

Hvilke farver kan man få gaming bord i?

Det der ofte kendetegner udvalget af gamer borde er, at du altid kan vælge en masse forskellige farver. Nogle gange er det kun stellet der skifter farve, men andre gange er det også hele bordpladen. Uanset hvad er det virkelig fedt for din gamerstation, at farven matcher resten af dit udstyr, det giver en mere komplet feeling.

De aktuelle modeller på det danske marked fås oftest i rød, som ofte forbindes med gaming. Du kan dog også få farver som grøn og blå, dog ikke i alle modeller. De fleste gamer borde fås naturligvis i almindelig sort eller hvid.

Gamer bord med musemåtte

En af mine yndlings funktioner ved et gamer bord er musemåtten. Det er fantastisk at have et bord hvor hele overfladen er én stor musemåtte, fordi man aldrig skal tænke på om musen ryger ud over kanten.

Det lyder måske banalt, men før man selv har prøvet det. aner man ikke hvor stor forskel det gør for gameroplevelsen.

På de fleste modeller kan musemåtten tages af og vaskes direkte i vaskemaskinen, så vedligeholdelsen er heller ikke noget problem, og samtidig beskytter du bordet mod spildte drikkevarer.

Gamer bord tilbud

Når man skal købe noget i den prisklasse vil man selvfølgelig gerne finde den bedste pris. Desværre er der sjældent tilbud på gamer borde, da der ikke er så mange forhandlere i Danmark.

Jeg forsøger konstant at holde denne liste opdateret, så du kan finde det bedste gamer bord tilbud.

Skulle du være heldig at finde et godt tilbud er der til gengæld rigtig mange penge at spare på et gamer bord. Ofte kan du være heldig at finde en rabatkode til en af de sider som sælger gamer borde, og opnå lidt rabat på den måde.

Billigt gamer bord

Det billigste gamer bord lige nu er L33T modellen, som også er rigtig fed. Leder du efter et billigt gamer bord vil jeg også anbefale at vælge den model.

Der findes selvfølgelig også meget billigere gamer borde, alt efter hvilke standarder man har. Mange vil være tilfredse med et skrivebord fra IKEA, men personligt vil jeg til enhver tid vælge en af de billige gamerborde som er vist ovenfor.

Det kan også være svært for den som giver gaven at forstå hvorfor man skal investere så mange penge i et skrivebord, men får en gamer betyder det mere end man lige kan forstå.

Gamerbordet er nemlig selve den station som man opholder sig ved, og det har en rigtig stor betydning for de fleste gamere.

Jeg vil også anbefale dig ikke at fokusere for meget på prisen, men i stedet se på at få den rette kvalitet og funktionalitet.

Når du først har investeret i det rigtige gamer bord, så kan det holde i et utal af år, og du behøver ikke købe et gaming bord indenfor nærmeste fremtid.

Brugt gaming bord

Du kan naturligvis sagtens købe et brugt gamerbord uden at det gør noget. Du vil ikke få en af de nyeste modeller men så længe det er ordentlig kvalitet bør det sagtens kunne holde til et videresalg eller 2.

Vær opmærksom på hvor gammelt bordet er, så du ikke får noget der er over 10 år gammelt.

Jeg vil også anbefale du at spørger ind til hvordan bordet har været opbevaret, hvis det har stået i en garage kan det have taget skade som du ikke kan se ved afhentning.

Ellers er det bare at forhandle dig til en god pris, og nyde dit nye gamerbord.

Du kan eksempelvis kigge på DBA, hvid du skal købe et brugt bord.

Mærker og brands

Indenfor gamerborde er der overraskende få producenter. En af de mest populære er Arozzi, som producerer alt inden for gamerudstyr. Deres designs fylder meget, og forhandles af de fleste udbydere i danmark.

Hos mange af de andre mærker som producerer gamingborde er det blot et sækundært produkt som ikke er så meget i fokus. Derfor anbefales det også at vælge et bord fra Arozzi hvis du vil have den bedste kvalitet til laveste pris.

Summary
Gamer bord | Sådan vælger du det rigtige bord til gaming
Article Name
Gamer bord | Sådan vælger du det rigtige bord til gaming
Description
I denne artikel hjælper vi dig med at vælge det bedste gamer bord til netop dig.
Publisher Name
Ideer til gaver DK

You May Also Like

About the Author: admin

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.