Dyre luksus gaver til hende

Leder du efter en gave til en særlig lejlighed? Og må det gerne være lidt ekstra luksus og lækkert? Så finder du her en liste over nogle lidt dyrere gaver til hende.

Nogle gange er det tid til de helt dyre gaver, men selvom rådighedsbeløbet er højt kan det alligevel være svært at få ideer til dyre luksus gaver til hende.

Men frygt ej.. Her på listen finder du massevis af gaveideer når hun rigtig skal forkæles.

Men nok snak, lad os se på nogle af de flotte og dyre gaveideer!


Kitchen Aid køkkenmaskine

dyr gave til hende kitchen aid

Ser hun den store bagedyst? Så er en køkkenmaskine fra Kitchen Aid en sikker vinder. Hun vil med sikkerhed elsker det flotte design og lade køkkenmaskinen få en central plads i køkkenet. Bonus? Du vil uden tvivl få serveret mere kage i hjemmet hvis du giver hende dette uvurderlige redskab. What’s not to like?

Start hendes bagekarriere her.


Elektronik til hende

Fujifilm Instax Mini 9

kamera gave

Fujifilms Instax mini kamera er et polaroid inspireret kamera som fanger øjeblikket og fremkalder med det samme! Dette populære kamera er en genial gaveide til hende som har alt.

Køb kameraet her.


Apple Watch
gave apple watch

Er hun den sporty type og sætter hun pris på kvalitet og funktionalitet, så vil hun helt sikkert elske at tracke hendes aktivitet niveau, organisere hendes hverdag og holde styr på formen med et nyt Apple watch. Serie nr. 2 er blandt andet vandtæt hvilket gør det til den perfekte træningsmakker uanset sportsgren.

Køb Applewatch her.


Lækre kvalitets høretelefoner

gave til ham der har alt

Man oplever en særlig luksus når man får et sæt lækre støjreducerende høretelefoner i hånden. Det er en gave som bare bliver ved med at give. Når du sidder i et fly, eller hvis du generelt rejser meget, så er det den perfekte gave.

Denne fede model fås her

Oplevelsen hun aldrig glemmer

Luksus gave til hende: Spaophold i Sverige

Overrask hende med et luksus spaophold i sverige. Så er der dømt forkælelse og hygge, og det vil med garanti være en stor succes. I får både overnatning, 3-retters menu og adgang til spa mm. så det vil helt sikkert sætte rammerne for et dejligt ophold.

Oplevelsen kan købes her.

Romantisk hotelophold
romantisk ophold som luksus gave

Trænger hun til at blive rigtig forkælet og leder du efter den perfekte oplevelse som i kan dele? Så er et romantisk hotelophold på Bandholm hotel helt sikkert den perfekte gaveide! Ved ankomst kan i nyde friske jordbær dyppet i chokolade og om aftenen bliver der serveret 3-retters middag inkl. 1 flaske vin. Opholdet er inkl. 1 overnatning og stor morgenmadsbuffet. En oplevelse i vil aldrig vil glemme.

Læs mere om opholdet her.

Ansigtsbehandling

dyr gave til hende

Du kan også forkæle hende med en lækker ansigtsbehandling. Hvilken kvinde ville ikke elske det?

Køb behandlingen her.


Stilfuldt smykke

Er du på udkig efter et fedt smykke, som hun vil bære hver dag? Så er et ur en stilsikker vinder! Se med og få inspiration til hendes næste ur her.

Michael Kors ur

Michael kors ur som gave

Michael Kors laver moderigtige statement ure som med sikkerhed vil trække opmærksomhed. Det ekslusive brand er for hende som elsker kvalitet og tør skille sig ud fra mængden.

Køb Michael Kors ure her.

Daniel Wellington ur

daniel wellington ur

Et Daniel Wellington ur er en klassiker som vil falde i enhver piges smag!

Køb klassikeren her.

Skagen ur i sølv

Daniel wellington sølv ur

Et skagen ur som dette er et stilrent valg. Hun vil uden tvivl elske at bære dette smukke ur til både hverdag og fest.

Køb Skagen ur her.


Lækre accessories

Tørklæde af Malene Birger

Malene birger tørklæde

Et lækkert tørklæde er ikke blot praktisk men også super smart! Et tørklæde fra Malene Birger med signatur print i flot farve vil med sikkerhed falde i god jord.

Hjælp hende med at holde varmen her.


Sig din mening om denne artikel og se hvor mange stjerner andre har givet den:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...